Uygulamalı girişimcilik eğitimleri başladı

Kırklareli Üniversitesi, İŞ KUR ve KOSGEB tarafından imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, uygulamalı girişimcilik eğitimleri başladı.

GÜNDEM 13.08.2013 01:08:00 0
 Uygulamalı girişimcilik eğitimleri başladı
25 KİŞİ KATILDI
KOSGEB Kırklareli Hizmet Müdürü Tarık Altuntaş, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen eğitimde yaptığı konuşmada, 70 saat sürecek kursa 25 kişinin katıldığını belirtti. Kırklareli'de girişimci sayısının arttığını belirten Altuntaş, bir ilin kalkınmasında en etkin rolü, girişimcilerin üstlendiğini söyledi.
KREDİ DESTEĞİ VERİYORUZ
Altıntaş, girişimcilere kendi işlerini kurabilmeleri için gerekli desteği verdiklerini belirterek “KOSGEB Kırklareli Hizmet Müdürlüğü olarak en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Kursiyerlerimizi iş kurma potansiyeli olan girişimciler olarak görüyoruz. Bizim amacımız iş kurmak isteyenlere destek vermek. Amacımız kalifiye elemanları iş dünyasına kazandırmak ve geleceğin kobilerini yetiştirmek. Hibe ve faizsiz kredi destekleri veriyoruz” dedi. İş-Kur Müdürü Hasan Aksoy da uygulamalı girişimcilik eğitimlerine katılan kursiyerlere başarılar diledi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ