Bony ailesi iftarda bir araya geldi

Yıllardır Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Bony Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarının 5.’si önceki gün gerçekle

GÜNDEM 2.08.2013 10:40:00 0
 Bony ailesi iftarda bir araya geldi
Bony Çorap tarafından geleneksel hale getitilen iftar yemeğinin bu yıl 5’incisi düzenlendi.
 
5.’Sİ DÜZENLENDİ
 
Yemeğin ev sahipliğini Bony Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya yaparken, fabrika bahçesinde verilen iftar yemeğine yaklaşık bin kişi katıldı. İftar yemeğinin ardından Yağmur Turizm’in sahibi Akın Yılmaz tarafından yemek duasının okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Hasan Gülkaya tüm çalışanlarının mübarek Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını diledi.
 
ÇOK EMEK SARF ETTİK
 
Gülkaya, Ramazan ayının birlik ve beraberliği güçlendirici yönüne dikkat çekerek “Gördüğüm manzara karşısında tüylerim diken diken oldu. Bony Tekstil ailesi bugünlere çalışanlarıyla birlikte tırnaklarıyla kazıya kazıya geldi. Çalışanlarımızla çok emek sarf ederek bu noktaya geldik” dedi.
 
İNŞALLAH BİRLİKTELİĞİMİZ BOZULMAZ
 
Tüm çalışanları ile gurur duyduğunu belirten Bony Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. sahibi Hasan Gülkaya, “Bu süreç içerisinde benim de hatalarım olmuştur muhakkak. Sonuçta hepimiz insanız ve hata yapmak insana mahsustur. Bu nedenle eğer sizlere karşı bir hata yaptıysam, bir kusurum olduysa hepinizden tek tek özür diliyorum” dedi. Bugüne kadar hep adaletli olmaya çalıştığını belirten Gülkaya “Sizler için elimden geleni yapıyorum, tüm gayretimi gösteriyorum. İnşallah bu birlikteliğimiz bozulmaz ve hep birlikte yaşayıp gideriz” ifadelerini kullandı.
YAKLAŞIK BİN KİŞİ KATILDI
Gülkaya, bütün işçilerine emekler ve gösterdikleri özveri için ayrı ayrı teşekkür ederek, nice iftarlarda buluşmayı temenni etti. İftar programına Bony Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercüment Ali Gülkaya, 2009 AK Parti Kapaklı belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, Başakşehir İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Recep Cebe, Tetik Turizm sahibi Tuncay Tetik, Best Door Orman Ürünleri sahibi Mustafa Şevki Aksoy, fabrika müdürleri ve bine yakın Bony Tekstil çalışanı katıldı.
 
Haber / Asim YAVUZ