Beldemizi daha güzel yerlere taşıyacağız

Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, önceki gün düzenlediği iftarda meclis üyeleri, belediye çalışları, Veliköy’deki idareciler ve öğrencileri ağırladı.

GÜNDEM 2.08.2013 10:35:00 0
Beldemizi daha güzel yerlere taşıyacağız
BİR ARADA OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM
Veliköy Erkek Öğrenci Yurdu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine belediye personeli ve eşlerinin yanı sıra Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve meclis üyeleri de katılırken, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir tüm konuklarını kapıda karşıladı. Hep birlikte oruçların açılmasının konuşan Belediye Başkanı Hanifi Belindir düzenlenen iftar programında vatandaşlara hizmet eden belediye çaşlışanları ile bir arada iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Başkan Hanifi Belindir, Veliköy’de belediyecilik adına yapılan her hizmetin altında meclis üyelerinin, birim müdürlerinin, memur ve işçi tüm çalışanların emeği olduğunu ifade etti. Belindir, ekip ruhu içerisinde başarılı hizmetler gerçekleştirildiğini ifade ederek “Beldemizi el ve gönül birliği ile daha güzel yerlere taşımak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Belindir, ayrıca bayrama sayılı günler kala vatandaşların bayramını da kutladı.
 
Haber / Asim YAVUZ