Aynı sofrada oruç açtılar

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından önceki gün dernek binası ve Amfi Tiyatro olmak üzere 2 farklı yerde düzenlenen iftar yemeğine katılım yoğun oldu.

GÜNDEM 2.08.2013 10:27:00 0
 Aynı sofrada oruç açtılar
İFTAR DÜZENLENDİ
İftar programına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyesi Mikail Ünlü, Samsun Asarcık Belediye eski Başkanı Bahri Koşuş, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy 1. Noteri Zeki Gürcün, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Uğur Duran, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı  Cevdet Aydemir, Çerkezköy Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Kenan Çetin, Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Horay, Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bayram, Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Dursun Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı.
KARDEŞLİK ÖRNEĞİ
Hacı Fahri Zümbül Camii İmam Hatibi Abdullah Karacan tarafından Ramazan ayı hakkında yapılan sohbet ve duanın ardından ezanla birlikte katılımcılar hep birlikte oruçlarını açtı. Dernek Sözcüsü Enver Bayram, dernek lokali işletmecisi Adnan Baykaldı’nın Ramazan ayı dolayısıyla Kafkaslar Derneği ve tüm İslam Alemi için hatim indirdiğini ifade ederek “Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik ayıdır. Bu iftar yemeği neticesinde birlik, beraberlik ve kardeşlik örneğini tekrar sergilediniz. Derneğimizin şu andaki yerini bizlere tahsis eden başta Belediye Başkanımız Ali Ertem’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
KARDEŞLİK ÖRNEĞİ SERGİLEYECEĞİZ
İftar yemeklerinin gelecek yıl da daha fazla katılımla gerçekleşeceğini ifade eden Bayram, “Yaklaşık 3 ay sonra olağan genel kurul yapacağız. Üye sayımızı artırıp kardeşlik örneğimizi tekrar gözler önüne sereceğiz” dedi. Konuşmanın ardından hatim ve yemek duası Adnan Baykaldı tarafından okundu. Dernek Başkanı Abdullah Horay ve yönetim, iftarda davetlilerle yakından ilgilendi.
 
Haber / Gökhan TEKER