Kaymakamlık Bilmecesi Çözüldü

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Kaymakamlığı’nın nerede olacağı ile ilgili sorulara son noktayı koydu. Mandalı, Kaymakamlığın yaklaşık 2 yıl önce hizmete giren belediye hiz

GÜNDEM 31.07.2013 23:32:00 0
 Kaymakamlık Bilmecesi Çözüldü
“KAYMAKAMLIK BELEDİYE HİZMET BİNASININ 8. KATINDA OLACAK”
Kapaklı’nın İlçe olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Mandalı, kulisler de sıkça konuşulan ‘Kaymakamlık nerede olacak?’ sorusunun cevabını verdi. Mandalı, “Bu konu ile ilgili kamuoyunda çeşitli söylentiler var. Kimisi kaymakamlığın Recep Güven Aile Çay Bahçesi’nin karşısındaki Özbirlik İş Merkezi’nde olacağını söylüyor, kimisi ise, başka şeyler. Bu iddiaların hiç birisi doğru değil. Kaymakamlık belediye hizmet binamızın 8. Katında hizmet verecektir” dedi.
 
“KAYMAKAMIMIZ ÖRNEK OLACAK”
Bayan bir kaymakama sahip oldukları için oldukça şanlı bir belediye olduklarını belirten Mandalı şunları söyledi: “İlçemize bayan kaymakamın atanması çok iyi oldu. Bu konuda belediye olarak kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Ümit ediyorum ki 20 Ağustos’ta ilçemizde göreve başlayacak kaymakamımız Aslı Aynaoğlu Kuzulu, diğer bayan memur arkadaşlarımıza da örnek olacaktır.”
 
Haber/Kübra AŞIK