Kapaklı'ya 800 Adet Yeni Çöp Konteynırı

Kapaklı Belediyesi, ilçenin muhtelif noktalarında kullanılmak üzere aldığı 800 adet yeni çöp konteynırını ihtiyaç duyulan noktalara dağıttı.

GÜNDEM 31.07.2013 23:10:00 0
 Kapaklı
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı açıklamada, belediye tarafından ihaleyle satın alınan 800 çöp konteynırının dağıtımının yapıldığını söyledi.
DAĞITIMINA BAŞLANDI
Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Şehrin büyümesi ve gelişmesiyle birlikte bazı yeni talepler, beklentiler ve ihtiyaçlar da doğmaya başlıyor. Bu ihtiyaçlardan birisi de çöp konteynırlarıydı. Hemşerilerimiz zaman zaman bu taleplerini bizlere iletiyorlardı. Biz de bu konuda geçici bir çözüm bulmak yerine kalıcı bir çalışma yaparak toplamda 800 yeni çöp konteynırı aldık. Alınan bu konteynırların dağıtımına başlandı" dedi.
HALKIMIZ SAHİP ÇIKMALI
Temiz bir kent için vatandaşlara uyarılarda bulunan Mandalı, şunları kaydetti: "Her binadan çıkan çöpler, tek büyük poşet ile konteynırlara atılmalı. Bu şekilde, binaların önlerinde çöpler yığılmayacak, pis koku ve çevre kirliliği yaratılmayacak. Plastik konteynırlara halkımız sahip çıkmalı ve temizliğine dikkat etmeli. İçine yanıcı maddeler atmamalı ve atılmasına da izin vermemeli. Şimdiden gösterecekleri hassasiyet için halkımıza teşekkür ediyorum."
 
Haber / Ahmet KARDEŞ