TÜMKASDER Medine’de 5 bin kişilik sofra kurdu

Sosyal sorumluluk projeleriyle, yaptığı muhteşem organizasyonlarıyla farklılığını ortaya koyan TÜMKASDER,yine çok önemli bir Ramazan projesine imza attı.TÜMKASDER organizasyonunda Medine’de 5 bin kişilik

GÜNDEM 31.07.2013 22:52:00 0
 TÜMKASDER Medine’de 5 bin kişilik sofra kurdu
DERNEK OLARAK BİRÇOK ETKİNLİĞE İMZA ATTIK
TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, TÜMKASDER’in bir gönül ve sevgi birlikteliği olduğunu belirterek “Dernek olarak birçok etkinliğe imza attık. Ramazan ayının manevi donanımlarına en uygun şekilde yaptığımız organizasyonlarımızda Çorlu’da 500 ihtiyaç sahibi aileye her gün sıcak iftar yemeği veriyoruz.İhtiyaç sahibi ailelerimiz böylece Ramazan ayında sıcak yemeklerine kavuşmuş oluyorlar” dedi. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) ‘Kim bir Müslüman kardeşine iftar vakti yemek yedirirse, onun sevabı kadar da kendisine sevap yazılır’ sözüne vurgu yapan Çalık, “Biz de Resûlûllah (S.A.V) efendimizin bu ilahi buyruğuna ve Ramazanın manevi donanımlarına en uygun şekilde önceki gün Medine’de 5 bin kişilik bir iftar organizasyonu gerçekleştirdik” dedi.
SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ SÜRECEK
Hz. Muhammed (S.A.V.)’in bulunduğu mekanda bu organizasyonu gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Çalık, “TÜMKASDER olarak bu tür organizasyonlara devam edeceğiz. Sosyal sorumluluk projelerimiz sürecek. Ramazan bizlere infakı birlikte iftar yapmayı oruçlunun halinden anlamayı ve fakir ile empati yapmayı getiriyor. Bizde üzerimize düşen sorumlulukları yaparak Ramazan ayının bize sağladığı değerleri sonuna dek yaşamalıyız ”diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ