Festival hazırlıkları devam ediyor

Kapaklı Belediyesi tarafından 22–25 Ağustos tarihlerinde Kazak Gölü Mesire alanında düzenlenecek olan sünnet şöleni ve Kazak Gölü festivali hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNDEM 29.07.2013 21:45:00 0
 Festival hazırlıkları devam ediyor
“HEP İLKLERE İMZA ATTIK”
Vatandaşlardan aldıkları güçle çalıştıklarını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “2004 yılından bugüne heyecanla, samimiyetle, şeffaf, katılımcı bir anlayışla Kapaklı İlçemize hizmetkar olduk ve bu doğrultuda hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi. Kapaklı’da belediye olarak hep ilklere imza atmanın gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Mandalı,  “Bugün de Kapaklı’da bir ilke imza atıyoruz. İlçemizin tarihinde ilk defa bu kadar kapsamalı ve büyük bir festival yapmayı şükürler olsun Allah bizlere nasip etti” diye konuştu.
“ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Festival kapsamında sünnet kesimlerinin başladığını belirten Mandalı, “ Bugün itibariyle sünnet kesimleri gerçekleşirken çocuklarımız sağlıklı ve hijyenik bir ortam da erkekliğe ilk adımı atmaya başladı. Kalan çocuklarımızın da sünnetleri Ramazan ayı boyunca devam edecek. Çocuklarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Onlar mutlu olursa biz de mutlu oluyoruz. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın sevinci için, elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu ülkede sadece parası olanlar yaşamayacak. İmkanı olmayanların arkasında da devletimiz ve belediyemiz olacak. Onların sünnetlerini gördüğümüz gibi, inşallah Allah bize onların Mürvetlerini de gösterir. Şimdiden tüm ailelerimize geçmiş olsun diyorum” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ