Vural, “Çerkezköy, Türkiye’nin gözbebeğidir”

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Oktay Vural önceki gün saat 17.00’da MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

GÜNDEM 29.07.2013 21:41:00 0
Vural, “Çerkezköy, Türkiye’nin gözbebeğidir”
KALABALIK BİR PARTİLİ GRUBU TARAFINDAN KARŞILANDI
MHP Tekirdağ İl Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programı için Tekirdağ’a gelen Oktay Vural’ın ilk durağı MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı oldu. Oktay Vural’a Çerkezköy Ziyaretinde MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ve MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan da eşlik etti. Oktay Vural Çerkezköy’de Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.
MHP’Lİ BELEDİYE SAYISI ARTACAK
Çerkezköy’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, “Çerkezköy, Türkiye’nin gözbebeğidir” dedi. Trakya’daki ziyaretleri esnasında vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaştıklarını belirten Vural, “Trakya’da MHP’ye olan ilgi oldukça büyük. Trakyalılar MHP’de buluşmayı çok özlemişler. Ziyaretlerimde MHP’nin Trakya’daki yükselişine tanıklık ettim” diye konuştu. Oktay Vural, yerel seçimler sonrası Trakya’daki MHP’li belediye sayılarının artacağını öne sürdü. 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE ÜÇ HİLAL DALGALANACAK
Yaklaşan yerel seçimlerin Türkiye için büyük bir fırsat olduğunu ifade eden MHP Grup başkan Vekili Oktay Vural, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde üç hilal dalgalanacak. Eğer düğmeyi baştan doğru iliklersek gerisi de doğru gelir. Ülkedeki AKP kuşatmasını kırmak için, insanlar üzerinde oynanan oyunları bozmak için, ekonomik hayatı sıkıntıya sokan politikalardan kurtulmak için, ithalat odaklı ekonomi anlayışından kurtulup üretim odaklı ekonomi anlayışına kavuşmak için bir fırsattır” açıklamalarında bulundu.
TARIMDA İTHALATÇI DURUMDAYIZ
“Yaşadığımız topakların bizi doyurması gerekir” diyen Oktay Vural, “Bugün tarımda ithalatçı durumdayız. Dünyanın en çok vergi ödeyen ülkelerinden biriyiz. 1,5 TL’ye rafineriden çıkan benzini 5 TL’ye tüketiyoruz. Bu durum vatandaşın belini bükerken, çiftçilerimizin ve işadamlarımızın da rekabet gücünü azaltıyor” dedi. 
TÜRKİYE FAİZ LOBİSİNE ÇALIŞAN BİR ÜLKE HALİNE GELDİ
Vatandaşın eskiden bordro mahkûmu bugün ise banka mahkûmu olduğunu ifade eden Oktay Vural, “Türkiye faiz lobisine çalışan bir ülke haline geldi. Dün olmayan cari işlemler açığı bugün bir problem olarak karşımıza çıkmaktadır. Önümüzdeki yerel seçimler bu gidişatı değiştirmek için bir fırsattır. Ülkeyi çıkmaza sokan bu siyasal politikalardan kurtulmanın yolu AKP’ye sandıkta gereken dersi vermekle mümkün olacaktır” diye konuştu.
ÜLKE GENELİNDE ÇALIŞIYORUZ
Türkiye’nin demokratik bir ülke olduğunu söyleyen Oktay Vural, “Demokrasinin kıymetini bilmemiz gerekiyor. Mevcut iradeyi değiştirmek ve bu gidişata dur demek adına MHP olarak ülke genelinde çalışıyoruz” dedi. Konuşmasında üniversite mezunlarının iş bulmada yaşadığı sıkıntılara da değinen Oktay Vural, “Üniversite mezunu gençlerimizin okuldan sonra hemen istihdam edilmesi konusu bizim öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bunun için yapılması gereken ilk şey üreten bir devlet haline gelmek, ekonomiyi güçlendirmektir” dedi.   
 
Haber / Ahmet KARDEŞ