Atatürk Meydanı’nda Evlenme Teklifi

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından Atatürk Meydanı’nda vatandaşların beğenisine sunulan ve binlerce kişi tarafından ziyaret edilen fotoğraf sergisi, pek çok ilki yaşattığı gibi farklı bir ilki daha

GÜNDEM 29.07.2013 21:16:00 0
 Atatürk Meydanı’nda Evlenme Teklifi
Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından Atatürk Meydanı’nda vatandaşların beğenisine sunulan fotoğraf sergisi önünde ilginç bir evlenme teklifi taşandı. Maytaplar, konfetiler eşliğinde Ercan Özer, kız arkadaşı Meryem Özbay’a evlenme teklifinde bulundu.
RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
50 kişilik arkadaş grubuyla birlikte kız arkadaşına evlilik teklifinde bulunan Ercan Özer’in ve kız arkadaşı Meryem Özbay’ın heyecanı ve mutluluğu dikkat çekti. Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen fotoğraf sergisini ziyaret eden yüzlerce kişinin önünde gerçekleşen evlilik teklifi renkli görüntülere sahne oldu. Evlenerek hayatlarını birleştirecek olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Ercan Özer ve Meryem Özbay; “Bundan 3 ay önce bir lokantada tanıştık. O zamandan bu yana görüşmelerimiz devam ediyor. Çorlu Gazeteciler Derneği’nin fotoğraf sergisi önünde evlenme teklif etmek istedim. Hem yüzlerce kişi bu evlilik teklifimi görmüş oldu, hem de ilginç bir evlilik teklifi ile dünya evine girmeden önce farklılık yaratmak istedim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Yaşanan evlilik teklifini Çorlu Gazeteciler Derneği fotoğraf sergisini gezen yüzlerce vatandaş da izledi. Evlilik teklifi sonunda ise izleyiciler her iki çifti de alkışladı.
 
Haber / Cihangir ARIK