Önsel ve Mandalı, kahve ziyaretinde karşılaştı

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve yönetim kurulu üyeleri Kapaklı’da bulunan Çetin Kıraathanesini ziyaret etti.

GÜNDEM 29.07.2013 11:43:00 0
Önsel ve Mandalı, kahve ziyaretinde karşılaştı
24 SAAT ÇOK UZUN BİR SÜRE
Çetin Kıraathanesini ziyaretinde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı karşılaşan Koray Önsel, burada Mandalı ile bir süre görüştü. Siyasi konuşmaların yer aldığı konuşmalara yaklaşan yerel seçimler damgasını vurdu. Aday adaylarının çok olmasından memnun olduğunu söyleyen Mandalı, “Hangi parti ne kadar aday adayı çıkarırsa çıkarsın ben DSP’nin tek adayıyım. Eski Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in de söylediği gibi siyasette 24 saat çok uzun bir süredir. Sonuçta ne olur şimdiden bilemeyiz” dedi.
HİÇBİR YERE BORCUMUZ YOK
Görüşmede Kapaklı’ya yapmış olduğu hizmetler hakkında Önsel’e bilgi veren Mandalı, “Şu an belediyemizin kasasında 6 milyon TL var. Hiçbir yere borcumuz yok” dedi. MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ise Çerkezköy Belediyesi’nin çok borcu olduğunu, hatta vergi yüzsüzleri listesinde başı çektiğini belirtti. Çerkezköy belediye başkanlığına seçilecek kişinin hiç hizmet etmeden  2 yıl boşu boşuna oturacağını belirten Mandalı, geçtiğimiz yıllarda yaşanan sel felaketinin ardından dere ıslah çalışmalarının hala bitirilemediğini ifade ederek, “Dere baskınları sorunu, Velimeşe Çerkezköy arasındaki dere yatağı genişletilerek çözüme kavuşturulabilir” dedi.
GEREKLİ TÜM ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
Kapaklı’da 3 hanenin selden zarar gördüğünü söyleyen Başkan Mandalı, “Hane sahipleriyle görüşüp ikna ettik. Bu haneler istimlak edilecek. Kapaklı halkının böyle bir felaketi bundan sonraki dönemlerde yaşamaması için gerekli tüm çalışmaları gerçekleştireceğiz” dedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, vatandaşlarla yapılan hoş sohbetin ardından sona erdi.
 
Haber / Asım YAVUZ