ÇTSO’dan Örnek İftar

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilçe protokolü ve oda üyelerine yönelik dillere destan bir iftar yemeği düzenlendi. Yaklaşık bin 250 kişinin katıldığı yemek, oda da özlemi duyulan birlik

GÜNDEM 27.07.2013 12:02:00 0
 ÇTSO’dan Örnek İftar
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ramazan Ayı dolayısıyla Turkuaz Restaurant’ta düzenlediği yemek, Çerkezköy Organize Bölge Müdürlüğü ile aralarındaki soğuk savaşı bir kez daha gözler önüne serdi.
YÜZLERCE KİŞİ AYNI SOFRADA
ÇTSO tarafından ilk kez düzenlenen yemek, yıllardır oda üyelerin özlemini duyduğu görüntüleri peşi sıra getirdi. Odanın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker ve Meclis Üyeleri ile birlikte davetlilerle yakından ilgilenirken, gece boyunca slayt gösterileri ile oda çalışmaları hakkında bilgiler verildi.
“NEDEN OLMASIN”
Yüzlerce kişi ile aynı anda orucunu açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Meclis Başkanı Taha Ülker Oda üyelerinin desteği ve Kozuva’nın önderliğinde çıktıkları meşakkatli yolda güvenilir ve emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Ülker, “Biz bu yolda sağlam adımlarla ilerliyoruz. En kısa sürede belirlediğimiz pusula doğrultusunda yönümüzü bulacağız. “dedi. Ülker, ilçeye Ticaret ve Sanayi Odası kurulup kurulmayacağı yönündeki sorulara da “Güçlerin birleşmesi, ayrılmasından daha iyidir” diyerek cevap verdi.
ÇERKEZKÖY HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYOR
Taha Ülker’in konuşmasının ardından mikrofonu alan CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, “Hiçbir ayrım yapmadan birlik ve beraberlik duygusu içerisinde bizi bu masada birleştirdiği için başta genç başkanımız Süleyman Kozuva olmak üzere tüm ÇTSO Yönetimi’ne teşekkür ediyorum. Çerkezköy sanayi alanında lider olma yolunda sürekli gelişme gösteriyor. Çerkezköy, yapılan yatırımlar ile bölgenin atar damarı konumunda.” dedi.
İFTARA ÇOSB’DEN HİÇ KİMSE KATILMADI
Şölen havasında geçen iftara, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünden hiçbir kademeden kimsenin katılmaması dikkatlerden kaçmazken, “Bu bir ayrılık sinyali mi?” sorularını da beraberinde getirdi.
 
 
BU BİR İLK
İftarın ardından ekibi ile geceyi değerlendiren Kozuva, oda tarihinde bir ilke imza attıklarını belirterek, "Böyle bir organizasyonu kazasız belasız tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Görüldüğü üzere bu yemekle bir kez daha gözler önüne serildi ki oda yönetimi ile üyeleri arasındaki buzlar erimeye başladı. Bu gecenin bundan sonraki güzel günlerimiz için bir başlangıç olmasını diliyorum” diye konuştu.
AYRILMAK İSTEYEN TARAF KENDİNİ BELLİ ETTİ
Sanayici üyelerinin bugüne kadar odadan ayrılmalarını istemediklerinin altını çizen Başkan Kozuva,  “ Biz hiçbir zaman sanayi üyelerimizin bizden ayrılmalarını istemedik. Ancak, bazı kesimler böyle iddialar ortaya atıyor. Bunlar tamamen gerçek dışı iddialardır. Bu gece kimin ayrılmak isteyip kimin istemediğini gayet açık bir şekilde ortaya koydu. Bu söylemler bizim için değil şuan yanımızda olmayan kimse onlar için kullanılmalı” İfadeleri kullandı.
ÇERKEZKÖY’ÜN ÖNDE GELEN İSİMLERİ YEMEKTE  BULUŞTU
Odanın kuruluşundan bu yana ilk kez düzenlediği iftar programına Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, bölgede görevde bulunan Adalet Baş Müfettişi ve Adalet Müfettişi, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmazer, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk,   Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Saray Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Arslan, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Tekirdağ İl Meclis Üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, İş-Kur İlçe Müdürü Ercan Sözen, Nüfus Müdürü Gülhan Yelek, Çerkezköy Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Rüştü Eryılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, PTT Müdürü Ali Arslan, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Saray Milli Eğitim Şube Müdürü Müştak Gencer, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AKP İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi ve Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Saim Özkan, CHP İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi ve Üyeleri, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Güney ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Çorlu Ticaret Borsa Başkan Vekili Erdoğan Eren, ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, Sivil Toplum Kuruluşları üye ve temsilcileri, Çerkezköy okul müdürleri, Çerkezköy Mahalle ve köy Muhtarları ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ