Öğrenciler tatile merhaba dedi…

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji, yaz okulu yapılan mezuniyet töreni ile sona erdi. Renkli görüntülere sahne olan törende, öğrenciler birbirinden güzel yarışmalarda birinci olabilmek için kıyasıya m

GÜNDEM 27.07.2013 11:47:00 0
 Öğrenciler tatile merhaba dedi…
GELECEĞİMİZ İÇİN ÇOCUKLARIMIZA YATIRIM YAPIYORUZ
Okulun konferans salonunda önceki gün düzenlenen program da konuşan okul müdürü Süleyman Sezgin, öğrencileri sıkmadan eğlenerek ve görerek öğretmeyi misyon edindiklerini belirterek, “Bu yıl ikinci dönemi ve yaz kampını birleştirdik. Bugün yurt dışından gelen misafir öğrencilerimizi de memleketlerine uğurluyoruz. Biz bu programı hazırlarken, çok eğlendik umarım sizde bizim kadar eğlenirsiniz.”dedi.
ÖĞRENCİLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ
Süleyman Sezgin’in konuşmasının ardından ilk olarak öğrencilerin bir yıl boyunca yaptığı tüm etkinlikler slayt gösterimi ile davetlilere gösterildi. Okulun anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı mantarlar isimli rondu izleyicilerden tam not alırken, öğrenciler de sertifikalarına kavuştu.
OYUN OYNAYARAK MEZUN OLDULAR
Yaz okulu öğrencilerinin okulun müzik öğretmeni Gülben Yirmibeşler yönetiminde hazırladıkları müzik dinletisi herkesten tam not alırken, uluslar arası gençlik kampı öğrencilerinin sergiledikleri dans gösterisi izleyenleri büyüledi. Sandalye kapmaca, yumurta kapmaca, balonla dans yarışı, halat çekme yarışında ter döken öğrenciler, yarışmaların sonunda yaptıkları danslar ile bütün bir yılın yorgunluğunu attılar.
 
Haber / Asım YAVUZ