Çerkezköy’de Kültür-Sanat

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. İlahiyatçıların sohbetleri ile başlayan etkinliklerin üçüncüsünde ünlü tiyatro oyuncuları Veysel Diker v

GÜNDEM 26.07.2013 11:03:00 0
 Çerkezköy’de Kültür-Sanat
GÜNÜN STRESİ ANFİ’DE ATILDI
Ramazan etkinliklerinin üçüncü ayağında müzikli güldürü show vardı. Yüzlerce Çerkezköylünün akın ettiği program hem güldürdü, hem de düşündürdü.
NEFESLER TUTULDU
İllüzyonist Yeşim Obüs ve oğlu Kaan Obüs’ün gösterisi ile başlayan program, izleyicilere keyifli dakikalar yaşatırken, yaptıkları nefis gösteri ile herkesin yüreğini ağzına getirdi. İllüzyon gösterilerinin ardından sahneye çıkan kukla Alican ise, gösterisinden çok konuşmaları ile sempati topladı.
GÜLÜŞMELER ANFİ’DE YANKILANDI
Ünlü tiyatro oyuncuları Veysel Diker ve Hülya Şen “Ah Evlendim- Vah Evlenemedim” adlı günümüz evlilikleri traji komik bir şekilde ele alan müzikli güldürü şovu da programı izlemeye gelen Çerkezköylülerden tam not aldı. İzleyicilerin de zaman zaman oyuna dâhil edildiği oyun dakikalarca alkışlandı.
OYUNCULARA ÇİÇEK VERİLDİ
Oyun, yetişkinlerin yanı sıra çocukların da beğenisini kazanırken, ekibin çocukları sahneye davet etmesiyle sahne bir anda çocuklarla doldu taştı. Çocuklar çalınan müzikler ile bol bol oyun oynayıp dans ederken, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce tarafından oyunculara çiçek verildi. İnce, yoğun katılımdan dolayı vatandaşlara teşekkür ederek,  ''Etkinliklerimizin hız kesmeden devam edecek. Bir daha ki program 29 Temmuz Pazartesi Amfi Tiyatro'da saat 21.30'da şiir denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Bedirhan Gökçe tarafından gerçekleştirecek şiir dinletisi ile devam edecek. Programımıza tüm halkımız davetlidir'' dedi.
ÇERKEZKÖY TRAKYA’NIN PARLAYAN YILDIZI
Çerkezköy halkı ile kendilerini buluşturan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e ve ekibine teşekkür eden ünlü tiyatrocu Veysel Diker, ilçeyi çok beğendiklerini belirterek, “Bu akşam sizler kadar bizler de çok eğlendik. Bizleri sizler ile buluşturarak, bu güzel gecenin temelini atan başta Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem ve Çerkezköy Belediyesi yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Ekip olarak, Çerkezköy'ü ve sizleri çok sevdik. İnşallah başka etkinliklerle de tekrar beraber oluruz” diye konuştu. 
Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Alaettin Demirbağ,  Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı üyelerinin de hazır bulunduğu program izleyicilerin tiyatrocularla fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ