Engelliler de basını unutmadı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkan Yardımcısı Hülya Metin, yönetim Kurulu üyeleri Meral Dağaşan ve Şengül Civan ile birlikte basında sansürün kaldırışının yıldön?

GÜNDEM 25.07.2013 10:18:00 0
 Engelliler de basını unutmadı
EKSİKLİKTEN DOLAYI ÖZÜR DİLEDİ 
Çerkezköy Haber Merkezi tesislerindeki tadilattan dolayı misafirlerini Alp Ajans Matbaacılık Binası’nda karşılayan Gazeteci Şaban Kardeş, binada engelli rampası olmamasından dolayı yeni tesislere giremeyen Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyelerinden özür dileyerek, “Apartmanı yapan müteahhidin eksikliğinden dolayı sizlerden çok özür diliyorum. Çerkezköy’de bina yapan müteahhitlerin engelliler için daha düzgün bir şekilde yapı yapmaları konusunda biraz daha dikkatli olmalarını istiyorum” diye konuştu. 
 
ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER 
Ziyarette konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkan Yardımcısı Hülya Metin, “Ülkemize değer katan, hayattan haberdar olmamızı sağlayan basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum” dedi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri günün anısına Gazeteci Şaban Kardeş’e çiçek takdim ettiler. 
 
Haber / Emine LALE