CHP’liler iftarını Karaağaç’ta açtı

CHP Kapaklı İlçe Yönetimi ve meclis üyeleri, önceki akşam Karaağaç Belediye Çay Bahçesi’nde düzenlenen iftarda partililerle bir araya geldi. İftar programına Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer de k

GÜNDEM 22.07.2013 23:13:00 0
 CHP’liler iftarını Karaağaç’ta açtı
Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı önceki gün Karaağaç Belediyesi Çay Bahçesi’nde iftar programı organize etti.
 
SOHBET ETME İMKANI BULDULAR
Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftarda hep birlikte oruçlarını açan vatandaşlar, birbirleriyle sohbet etme imkanı da buldu. İftarın ardından Milletvekili Candan Yüceer ve partililer Kapaklı’da Massa Cafe Restaurant’ta düzenlenen Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği’nin iftarına katılmak üzere Karaağaç’tan ayrıldı.
 
İFTARLARINI BİRLİKTE AÇTILAR
Karaağaç Belediyesi Çay Bahçesi’nde düzenlenen İftar programına CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP’li Tekirdağ İl Genel Meclisi Başkan Vekili Sami İkizler, Tekirdağ İl Genel Meclis Üyesi M.Zeki Gürcün, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı, Erol Özkan, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Ensar Sivri ve Aktaş Güler, Karaağaç Belediye Meclis Üyesi Şahin Salgar, Karaağaç Belediye Eski Başkanlarından Onur Karahanlar, CHP Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Yönetimleri, Karaağaç Belde yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.
 
Haber / Asım YAVUZ