Başkan Aslan’dan Ankara çıkarması

Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan ve Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar Ankara’da bir dizi toplantılara katıldılar.

GÜNDEM 22.07.2013 22:34:00 0
 Başkan Aslan’dan Ankara çıkarması
İFTAR YEMEĞİNE KATILDILAR
Başkanlar önce TOBB’da düzenlenen Marmara Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları istişare toplantısına ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın Başkanlara verdiği iftara katıldı. Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan ve Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar TOBB bünyesinde faaliyet gösteren TEPAV’a giderek Prof. Dr. Necdet Budak ve TEPAV Ekonomi Politikaları Analisti Ozan Acar ile  ön bir görüşme yaparak Uzunköprü ve çevreyi kapsayacak bir proje için görüş alış verişinde bulundu.
 
OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA DA KATILDILAR
Ayrıca aynı gün içerisinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’yı ziyaret ederek, Bölge sorunları ve çözüm önerilerini tartıştılar. Uzunköprü Ticaret Borsası ve Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortakları olduğu Gümrük ve Turizm İşletmeleri AŞ’nin Olağanüstü Genel Kuruluna katıldılar.
 
Haber Merkezi