Atila Kaya Çerkezköy’de

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atila Kaya geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Çerkezköy’e geldi.

GÜNDEM 21.07.2013 23:32:00 0
 Atila Kaya Çerkezköy’de
İLK DURAK ÜLKÜ OCAKLARI
MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen tarafından ağırlananMHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya’nın Çerkezköy’deki ilk durağı, Çerkezköy Ülkü Ocakları oldu. Atila Kaya Ülkü Ocakları binasında MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy’de ülkü ocakları başkanlığı yapmış olan Adnan Akan, Şaban Kardeş, Recep Kardeş, Fatih Berber ve Tuncay Aktuğ ile çok sayıda partili tarafından karşılandı.
 
BÜYÜKŞEHİR’İ İSTİYORSAK ÇERKEZKÖY’Ü ALMALIYIZ
MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya beraberindeki partililer ile birlikte daha sonra MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Gündeme ilişkin konular üzerinde fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyesi olduğunu anımsatan Kaya, Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılması için Çerkezköy’ün kazanılmasının önemine dikkat çekti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve partililer ile birlikte Dekor Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine geçti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ