3. Lig temsilcimiz destek bekliyor

2012-2013 sezonundaki muhteşem performansı ile Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e yükselme başarısı gösteren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı lige katılım parasÄ?

GÜNDEM 20.07.2013 00:25:00 0
 3. Lig temsilcimiz destek bekliyor
Yakalamış olduğu büyük başarıyla ilçemizi 3.Ligde temsil etmeye hak kazanan Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı destek bekliyor.
 
KATILIM PAYI YATIRILDI
3.Lig’e yükselme maçları için gittiği Kocaeli’nde grup maçlarının ardından final maçında karşılaştığı İstanbul Teknik Üniversitesi Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı’nı 3-1’lik sonuçla geçerek büyük bir başarının altına imza atan Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı, 2013–2014 sezonu öncesi destek bekliyor. Takımın geçtiğimiz gün itibariyle lige katılım parasını yatırdığını söyleyen Antrenör Serhad Alışkın, “Bu yıl 3.Lig’de mücadele edeceğiz. Maddi yönden ligde yer almak için sponsor arayışlarımız devam ediyor. Ligde başarılı bir grafik çizebilmemiz için sadece katılım payı yatırmamız yetmez” dedi.
 
HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUZ
İlk hedeflerinin 3. Lig’de kalabilmek olduğunu söyleyen Alışkın, “Önümüzdeki yıllarda üst liglere çıkabilmemiz için takımımıza destek verilmesi gerekiyor. Bu nedenle bize destek olmak isteyen herkesi bekliyoruz. Takımımız ve yapmayı planladığımız transferlerimiz hazır. Gerekli desteği görür isek ligde ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Katılamazsak Çerkezköy’deki salon sporları da sona ermiş oluyor. Atatürk İlköğretim Okulu Erkek Voleybol Takımımız, Trakya’da 3. ligde yer alacak tek takımız. O yüzden herkesten destek bekliyoruz” diye konuştu.
 
YAZ OKULU KURSLARI 29 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK
Yaz spor okulu kurslarının tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Serhad Alışkın, “Tüm yaş grupları için düzenlenen Yaz Spor Okulumuz 24 Haziran’da başladı. 29 Ağustos’ta yapılacak son dersle birlikte yaz okulumuz sona erecek. Öğrencilerimiz, branşında uzman antrenörlerimiz eşliğinde hem spor yapıyorlar hem de spor yaparken eğleniyorlar. Yaz Spor Okullarında öğrencilere ücretsiz servis imkanı da sağlıyoruz. Futbol derslerimiz Kızılpınar Halı Saha’da Pazartesi ve Çarşamba günleri; Voleybol derslerimiz Salı ve Perşembe günleri, Pakize Narin Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda; Basketbol derslerimiz Pakize Narin Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda Pazartesi ve Çarşamba günleri ve yüzme derslerimiz de Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri düzenleniyor” açıklamasında bulundu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ