“Türk Milleti’nin geleceği tehlikede”

MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeği, MHP camiasını bir araya getirdi. MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’in de katıldığı yemeğe damgasını MHP MYK üyesi Özca

GÜNDEM 19.07.2013 00:08:00 0
 “Türk Milleti’nin geleceği tehlikede”
MHP’liler önceki akşam Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Ege Düğün Salonu’nda düzenlenen iftara MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP MYK üyesi Av. Özcan Pehlivanoğlu, Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, partililer ve vatandaşlar katıldı. 
 
HERKES ELİNDEN GELENİ YAPACAK
MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hauri Varol’un açılış konuşmasının ardından konuşan MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen Meclisin tatil nedeni ile daha yoğun şekilde çalışacaklarını belirtti. Belen, “AK Parti, artık düşüşe geçti. Her geçen gün güç kaybetmeye devam ediyor.  Güç kaybeden AKP, etrafında bulunanlara saldırıyor.  Partimize ve Genel Başkanımıza yönelik saldırıları her geçen gün artmaktadır. Kapaklı, Çerkezköy ve Tekirdağ’ın yerel seçimlerde partimize kazandırılması çok önemlidir. Çünkü yerel seçimlerin akabinde genel seçimler yapılacaktır. Partimize mensup herkesin, MHP nin yerel seçimlerde başarılı olması için elinden geleni yapması gerekmektedir.” dedi.
 
HELAL LOKMA HUZURDUR
Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel de “Bu kutsal ayın 2013 teması helal kazanç, helal lokmadır. Helal kazanç dini bir görev, dini bir ibadettir. Yüce Allah Kuran-ı Kerim’de bu konuda bize güzel bir dua öğretiyor. “Allah’ım bizi rızıklandır. Sen ızıklandıranların en hayırlısısın.” Helal lokma, mutluluktur, huzurdur, afiyettir. Peygamber Efendimiz bir hadislerinde, “Temiz ve helal olan şeylerden yiyiniz ve Salih amel işleyiniz.” Buyurmaktadır.” şeklinde konuştu.
 
MHP SAYGI DUYULAN PARTİDİR
MHP nin kimsenin stepnesi olmadığına vurgu yapan Yücel, “MHP hiç kimsenin stepnesi ya da yedeği değildir. MHP bu ülkede her zaman güvenilen, saygı duyulan, milletin gönlünde yere sahip olan bir siyasi partidir. Bu partinin en kısa zamanda iktidara geleceği muhakkaktır. Bizler de yerel seçimler için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Geleceğin Türkiye’sinde MHP söz sahibi olacaktır.” ifadelerine yer verdi
 
MHP KAPAKLI’DA SÖZ SAHİBİ OLACAK
MHP nin yalnızca Türk Milleti ile ittifak yaptığını belirten Yücel, “Yeni kurulan Kapaklı ilçemizde, MHP muhakkak söz sahibi olacaktır. MHP sadece Türk Milleti ile ittifak yapar. Ben de Kapaklı’da sadece MHP Kapaklı Teşkilatı ile ittifak yaparım. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin dediği gibi önce Milletim, sonra partim, sonra ben anlayışıyla var olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
BİR KİŞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
İftar yemeğine damgasını MYK üyesi Av. Özcan Pehlivanoğlu’nun konuşması vurdu. Yemeğe katılanların ramazanını kutlayan Pehlivanoğlu, MYK üyeleri, teşkilat yönetim kurulları, partililer ve vatandaşlarla bir arada olmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade etti. Pehlivanoğlu, “Gittiğimiz toplantı, katıldığımız iftar yemeklerinde bulunanlara, Türkmen Beyi Devlet Bahçeli’nin selamlarını iletiyoruz. Aynı şekilde Devlet Bahçeli’nin selamlarını size de getirdik. Sizler bizim için, Türk Milleti için önemlisiniz. Devlet Bahçeli, sofralarda bir arada bulunan tek bir kardeşimizin önemini bilen bir liderdir.” diye konuştu.
 
TÜRK MİLLETİ’NİN GELECEĞİ TEHLİKEDE
Türk Milleti’nin geleceğinin tehlikede olduğunu ileri süren Pehlivanoğlu, “Hakikaten Türk Milletinin geleceği tehlikededir. Bizim burada anlattıklarımızı,  sizler de Kapaklı’da anlatın, Çerkezköy’de anlatın. Nereye gidiyorsanız orada anlatın.  Çerkezköy’ün Belediye Başkanı Trabzonlu olup Erzincan’da oturmuş. Erzincan ile Erzurum yan yanalar. Daha düne kadar Türklüğün kalesi olan Erzurum, Kuzey Kürdistan sınırları içerisinde bırakıldı. Rus işgaline, Ermeni’nin zulmüne uğrayan ve onurlu bir mücadele veren Erzurumlular, Başbakan’a gereken cevabı vereceklerdir. Kapaklı ve Çerkezköy’de oturan Erzurumlular da bu cevabı vereceklerdir.” ifadelerine yer verdi.
 
ŞAŞIRMAMALISINIZ
Başbakan, Urfa Havaalanına, öcalan adını verirse şaşırmamak gerektiğini söyleyen Pehlivanoğlu, “Başbakan,  şer güçlerini, Suriye’deki bölücüleri iktidara getirme hayalleri kuruyor. Tayyip’in yandaş medyası var. Yanlış ve yalanları yaldızlanıp en makul hizmetler olarak halka servis edilmektedir.  Oysaki anaların, babaların, ak saçlı ihtiyarların içerisine endişeler düştü. Çünkü onlar; Ermeni’yi, Rus’u, İngiliz’i, Fransız’ı ve Yunanlıyı gördüler. Onların yaşattıkları acıları bildikleri için, bu gün aksakallı dedelerimizin içerisine endişeler düşmüştür.  İşte sizler bu endişeleri, ulaşabildiğiniz her kişiye ulaştırmakla mükellefsiniz.” şeklinde konuştu.
 
IRAK’TAN FARKIMIZ KALMAYACAK
Türk Milletinin, AK Parti hükümetinin çizdiği hedefe doğru yürümesi halinde memleketin Irak’tan farkının kalmayacağını ileri süren Pehlivanoğlu, “Başbakan,  Mısır diyor, Filistin, Irak, Suriye, Pakistan ve Afganistan diyor da bir türlü Batı Trakya, Kosova ya da Karabağ diyemiyor.  Şimdi sizler geçimin zor olduğu, parasızlığın kol gezdiği, işsizliğin had safhada olduğu bir dönemde, memleketin bu meseleleri için banane deme şansınız yoktur. Memleket elden gittikten sora paranın, yatın katın ne önemi olabilir ki?” ifadelerini kullandı.
 
İKTİDAR OLAMAZSAK IRAK’A DÖNERİZ
Kapaklı’nın ve Çerkezköy Belediye Başkanlıklarının MHP tarafından alınmasının önemine işaret eden Pehlivanoğlu, “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilçelerinin MHP ye kazandırılması bizim için oldukça önemlidir. Bundan daha önemlisi MHP nin Türkiye’de birinci parti olmasıdır. Yerel seçimlerde birinci parti olmamız halinde bu başarı genel seçimlere de yansıyacaktır.  Seçimlerde MHP nin birinci parti olmasına Türk halkının ihtiyacı var. Şayet MHP iktidar olamazsa Türkiye’nin akıbeti Irak, Yunanistan, Libya ve Filistin’den farksız olmayacaktır. Diye konuştu.
 
 
BİRİNCİ PARTİ OLMAK ZORUNDAYIZ
Türkiye’de sadece Kürt sorunu olmadığını belirten Pehlivanoğlu “MHP yerel seçimlerde,  seçimin galibi olmak zorundadır. Yerel seçimler sonrasında yapılacak olan genel seçimlerde de aynı başarıyı göstererek iktidar olmak zorundadır. Seçimlerde biz galip gelemezsek önümüze Kürt sorunu gibi daha kırk tane sorun koyacaklardır” dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ