Kapaklıspor, yeni sahasını dört gözle bekliyor

Kapaklı, yeniden yapılandırılan sahasına Ağustos ayında kavuşuyor. Kapaklıspor Futbol Takımının sahası olan Kapaklı Stadının onarım çalışmaları geçtiğimiz Nisan ayının başınd

GÜNDEM 18.07.2013 23:03:00 0
 Kapaklıspor, yeni sahasını dört gözle bekliyor
Tekirdağ 1.Amatör Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Kapaklıspor’un sahasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
 
SAHANIN ETRAFI ÇEVRİLDİ
2012 Kasım ayında başlanılması planlanan ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle onarım çalışmalarına 2013 Nisan ayında başlanan Kapaklı Stadında önemli oranda gelişme sağlandığını belirten Saha sorumlusu Fatih Kılıç “  İlk olarak sahanın zeminine kalın çakıl serildi silindir ile üzerinden geçildi. Ardından ince çakıl atılarak zemin uygun hale getirildi. Sahanın etrafı betonlama çalışmasıyla ve tel örgü direkleriyle kapatıldı” diye konuştu.
 
MASTAR YAPIMI TAMAMLANDI
4 adet aydınlatma direği dikilerek Kapaklı Stadı, akşam saatlerinde de kullanılabilir hale getirildiğini belirten Kılıç “ Her direkte 8’er adet aydınlatma bulunmaktadır. Sahanın zemini uygun hale getirildikten sonra drenaj çalışmalarına başladık. Zemin üzerine 25 santimetre kalınlığında 3 nolu mıcır serimi yapıldı. Bu işlemden sonra 1 nolu mıcır kullanılarak mastar yapımı tamamlandı” dedi.
 
AĞUSTOS AYINDAN SONRA KULLANILACAK
2013-2014 sezonuna Tekirdağ 1. Amatör Kümede devam edecek olan Kapaklıspor Futbol Takımı, sahasını Ağustos ayından sonra kullanabilecek. Kapaklı Spor Sahasının mastar çalışması tamamlandıktan sonra zeminin üzeri keçe ile kaplanacak. Keçe üzerine ise Sentetik yüzeyli yapay çim serileceği Saha Sorumlusu Fatih Kılıç tarafından belirtildi.
 
HABER MERKEZİ