CHP seçim çalışmalarına başladı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı tarafından seçim çalışmalarında kullanılmak üzere alınan 19+1 kişi kapasiteli Renault Master marka

GÜNDEM 17.07.2013 01:47:00 0
 CHP seçim çalışmalarına başladı
SÖZÜMÜZDE DURDUK
Çınarlı  Mahallesi parti lokalinde yapılan törende kurban kesildi ve  başta  Merkez İlçe Başkanı Murat Emre Kervancılar olmak üzere partililere kurban kanından sürüldü. Törende konuşan Kervancılar sözlerinde durarak bu güzel minibüsü partiye kazandırmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti ve kendisine destek veren herkese teşekkür etti.
 
PARTİYE İLGİYİ ARTIRDI
Murat Emre Kervancıları güzel çalışmalarından dolayı kutlayan Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç da “Biz de 4,5 yıl önce göreve geldiğimizde seçim kitapçığımızda yazdığımız bütün projelere  el attık. Çoğunu tamamlayarak hizmete soktuk, bazılarını da projelendirerek yapım aşamasına getirdik. Büyük bir ekip ruhuyla çalışarak başarıyı yakaladık. Bize bu çalışmalarda destek olan Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar bölgemizde  partimize olan ilgiyi de arttırdı” dedi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN