Belediyeden engellilere destek

Kapaklı Belediyesi engelli vatandaşlara yaptığı tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürüyor. Önceki gün bir engelli vatandaşı evinde ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, akül?

GÜNDEM 15.07.2013 13:43:00 0
 Belediyeden engellilere destek
HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ
Atatürk Mahallesi Kutalmış Sokak'ta ikamet eden İbrahim Güney'i evinde ziyaret eden Başkan Mandalı, engellilerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Güney’e akülü tekerlekli sandalye verdi. Akülü tekerlekli sandalye verilen vatandaşın, ailesinin de desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağını ifade eden İrfan Mandalı “Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Elimizden gelen imkânlar doğrultusunda her zaman yanınızda olacağız. Tekerlekli sandalye verdimiz vatandaşlarımız yaptığımız beton yollar sayesinde yola çıktıkları zaman istedikleri yere gidebilecekler. Eve bağlı bir şekilde kalmayarak bir nebze sosyalleşme imkanı bulacaklar. Bu akülü tekerlekli sandalyelerimiz ailelerimizin derdine deva olduysa ne mutlu bizlere” dedi. 
 
DERTLERİNE DEVA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Mandalı, yeni dağıtacakları sandalyelerle ileride birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya devam edeceklerini söylerken, akülü tekerlekli sandalyeyi teslim alan aile de Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür etti.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN