Ensar Sivri seçim çalışmalarına başladı

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri seçim yarışına hızlı başladı. Geçtiğimiz günlerde CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıyla aday adaylığÄ?

GÜNDEM 15.07.2013 13:20:00 0
 Ensar Sivri seçim çalışmalarına başladı
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri, geçtiğimiz gün Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaret etti. 
 
ZİYARETLERE HI KESMEDEN DEVAM EDECEĞİM
Yaklaşan 2014 Yerel seçimleri çerçevesinde Çerkezköy Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda aday adaylığını ilk açıklayan isim olan Ensar Sivri, seçim çalışmaları kapsamında kolları sıvadı. Sivri geçtiğimiz gün Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı makamında ziyaret eden Sivri, aday adaylarının peşi sıra açıklandığı bu günlerde Çerkezköy’de ziyaretlerine hız kesmeden devam edeceğini ifade etti. 
 
ÇERKEZKÖY İÇİN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Murat Koçak ise CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri’ye yeni biten toplu iş sözleşmesi hakkında bilgiler verdi. Aynı zamanda genel ve gündemde olan konuların konuşulduğu ziyarette Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Ensar Sivri’ye seçimlerde başarılar diledi. Koçak, Çerkezköy ve halkı için en hayırlısı ne ise onun olmasını temenni etti. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ