Vali Yerlikaya’dan kurum müdürlerine iftar

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, il merkezinde görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Turizm Otelcilik Meslek Lisesi bahçesindeki iftara; Vali Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerl

GÜNDEM 15.07.2013 13:16:00 0
 Vali Yerlikaya’dan kurum müdürlerine iftar
BU ŞEHRE HİZMET ETMEKTEN MUTLUYUZ
İl Müftüsü Mahmut Gürlen’in yaptığı iftar duası ile oruçların açıldığı iftarda konuşan Vali Ali Yerlikaya, iftar davetine katılan herkese teşekkür etti. Yerlikaya “Bu şehre hizmet eden ve hizmet nimettir duruşunda olan hanımefendiler ve beyefendiler ile birlikte, biz de bu güzel şehre hizmet etmekten mutluyuz” dedi. 
 
RAHMET VE BEREKET AYI
Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu ifade eden Vali Yerlikaya, bu gibi kutsal günlerin birliktelikleri kuvvetlendirdiğini, insanların birbirlerini daha iyi anlamaya sevk ettiğini ifade ederek “Protokol sırası önemli değil, asıl olan devlete, millete hizmettir” dedi. Vali Ali Yerlikaya göreve başladığı ilk günden itibaren kendisini şanslı hissettiğini ifade ederek, “Şehrimizde çalışma arkadaşlarımızla güzel bir uyumumuz var.Allah, işlerimizi birlikte yürüttüğümüz çalışma arkadaşlarımızla, ilk günden bugüne yakaladığımız uyumumuzu bozmasın” diye konuştu. Konuşmasında, Ramazan Bayramının şehirdeki 3. Bayramı olacağını da ifade eden Vali Yerlikaya, geçen yıl Kurban Bayramında gerçekleştirilen “Tekirdağ Bayram Ediyor” etkinliğinin benzerini bu bayramda da gerçekleştirmek istediklerini belirterek, iftara katılan herkesi Ramazan Bayramında gerçekleştirilecek “bayramlaşma” etkinliğine de davet etti. İftardan sonra Vali Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya, davete katılan kurum müdürleri ve aileleri ile sohbet de ettiler.
 
Haber / Menşure KARDEŞ