TASİAD’dan Tekirdağ TSO’ya ziyaret

Trakya Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Özadalı, Başkan Vekili Muhsin Karakoç, Muhasip Üye Hüseyin Kaya ve Genel Sekreter Hasan Yasa Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’n?

GÜNDEM 13.07.2013 09:54:00 0
 TASİAD’dan Tekirdağ TSO’ya ziyaret
PROJELERDEN BAHSETTİ
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Başkan Yardımcıları Mestan Özcan, Erhan Tanrıöver, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karaevli, Galip Öge, Cihan Çömez, Muzaffer Destereci, Cemil Koçaş ve Genel Sekreter İrfan Ekici katıldılar. TASİAD Başkanı Özadalı, Tekirdağ TSO Başkanı Günay’a hayırlı olsun dileklerini iletirken bütün meclis ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. TASİAD’ın işleyişine dair bilgiler veren Başkan Özadalı TASİAD’ın önümüzdeki dönemdeki projelerinden bahsetti.
 
HER TÜRLÜ PROJEDE BİRLİKTEYİZ
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay “Gerçekleştirdiğiniz ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Tekirdağ TSO olarak çizgimiz siyasetin dışında, şehrimize ve Tekirdağlılara fayda sağlamak bizlere mutluluk verecektir. Güç birliği oluşturarak ben değil, biz diyebildiğimiz sürece birlikte daha iyiye adım atabiliriz. Kapılarımız sizlere sonuna kadar açık.Tekirdağ’a fayda sağlayacak her türlü projede birlikte hareket edip ortak projeleri hayata geçirebiliriz” dedi.
 
Haber / Cihangir ARIK