İhtiyaç sahibi vatandaşlara erzak yardımı

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz beldede ihtiyaç sahibi bin aileye erzak yardımı yapacaklarını açıkladı.

GÜNDEM 12.07.2013 01:18:00 0
 İhtiyaç sahibi vatandaşlara erzak yardımı
DAĞITIMLAR BUGÜN BAŞLAYACAK
Çerkezköy Belediyesi’nden 400 erzak paketi temin edildiğini ifade eden Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, “Kızılpınar Belediyesi olarak biz de 600 erzak paketi temin ettik. Toplam bin erzak paketini her yıl olduğu gibi bu seneki Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahibi ailelerimize vereceğiz” diye konuştu. Korkmaz, erzak paketlerinin dağıtımına Cuma günü Kızılpınar Belediye Binası önünde başlanacağını ifade ederek “İhtiyaç sahibi ailelerden bu yıl fakirlik kâğıdı istenmeyecek. Muhtarlarımız zaten kimlerin ihtiyaç sahibi olup olmadığını çok iyi biliyor. Fakirlik kâğıdı isteyerek vatandaşlarımızın rencide olmasını istemiyoruz” dedi.     
 
KALİTE VE SAĞLIĞA DİKKAT EDİYORUZ
Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, geçici ekonomik sıkıntıları olan vatandaşların erzak yardımından faydalandığını ifade ederek “Ramazan ayı içerisinde ve diğer aylarda gıda ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik dağıtılan gıda kolilerimizin içindeki ürünlerin hepsi piyasada kabul görmüş markalardan oluşmaktadır. Dağıtılan erzakın kaliteli ve sağlıklı olmasına özellikle dikkat edilmektedir” diye konuştu. 
 
VATANDAŞLARIN EVİNDE İFTAR AÇIYORLAR
Korkmaz, Ramazan ayı dolayısıyla bu sene vatandaşlarla birlikte iftar açmaya başladıklarını belirterek “Halkımızın evine gidiyoruz. İftarımızı onlarla birlikte açıyoruz. Vatandaşlarımız bu durumdan oldukça memnun oluyor. Gittiğimiz yerlerde ihtiyaç sahibi ailelerimiz varsa onlara yardım ediyoruz. Dün iftar için gittiğimiz bir evde bir hanım kardeşimiz bizi ağırladı. Eşi hapishanedeymiş. Durumu iyi olmayan bu kardeşimize Belediye olarak eşinin cezası bitene kadar yardım etme kararı aldık. Ayrıca Belediye Meclis Üyelerimizden Ramazan Çokbilir de kendisine iş ayarlayacak” dedi.
 
BELEDİYEMİZE MÜRACAAT ETSİNLER
Ramazan Ayı’nın bereketli bir ay olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, beldede durumu iyi olan ve ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunmak isteyen vatandaşların belediyeye müracaat etmesini istedi. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ