İhtiyaç sahiplerine sıcak yemek

Keşan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Keşan Belediyesi, İki Minareli Çarşı Camii Aşevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve hayırsever işadamlarının katkı ve desteği il

GÜNDEM 10.07.2013 22:58:00 0
 İhtiyaç sahiplerine sıcak yemek
DAĞITIMINA BAŞLANDI
Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine yemek dağıtacak olan Aşevi'nin ilk menüsü şehriye çorbası, kavurmalı kuru fasulye ve pilav oldu. Yemek dağıtımına, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri ve Dernek Başkanı Kerim Aktaryıldız ve yöneticileri katıldı.
 
KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Yemek dağıtımı öncesi konuşan Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, “Herkesin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Herkesin burada olması Ramazan ayının bütünleştirici ve birleştirici güzel özelliğini ortaya çıkıyor. Paylaşımcı bütüncül yaklaşımlar bu güzellikler sürekli olsun. Emek, destek ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri'nin dua okumasının ardından, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan ve İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri ilk yemek dağıtımını yaptı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ