Proje Uygulama Eğitimi Tekirdağ’da yapıldı

Trakya Kalkınma Ajansı 2012-2013 Yılı Mali Destek Programları döneminde başarılı bulunan projelere ilişkin uygulama eğitimi önceki gün Tekirdağ’da yapıldı. Başarılı proje sahipleriyle Ajans uzma

GÜNDEM 10.07.2013 22:16:00 0
 Proje Uygulama Eğitimi Tekirdağ’da yapıldı
AYRINTILI BİLGİLER VERİLDİ
Sonuçları Mayıs ayı içerisinde açıklanan TRAKYAKA 2012-2013 Proje Teklif Çağrısı neticesinde Ajanstan destek almaya hak kazanan proje sahipleri Tekirdağ’da buluştu. Yararlanıcıların Ajans desteğinden yararlanarak projelerini sorunsuz biçimde hayata geçirmeleri amacıyla organize edilen uygulama eğitimi 10:30-17:00 saatleri arasında gerçekleştirildi. Uygulama eğitimine çeşitli kurum ve kuruluşları temsilen katılan proje sahipleri, eğitim sırasında uygulama sürecinin daha verimli ve sağlıklı yürütülmesi için gerekli ipuçlarını elde ettiler.
 
OLUMLU KATKIDA BULUNDU
Projelerin uygulama aşamasında görevli olan İzleme ve Değerlendirme Birimi tarafından organize edilen eğitimde proje sahipleri, projelerini takip edecek birim uzmanları ile bire bir çalışma imkânı buldu. Ajans uzmanları ile yararlanıcılar arasındaki iletişimin güçlenmesine olumlu katkıda bulunan eğitim programının, proje yazma ve uygulama kalitesini artırarak projelerin bölgeye azami seviyede katkı sunmasına yardımcı olacağı belirtildi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ