Kaldırım değil sırat köprüsü

Kapaklı Hürriyet Caddesi sakinleri TREDAŞ’ın ve Türk Telekom’un gerçekleştirdiği bazı çalışmalardan dolayı mağduriyet yaşıyor. Kaldırımlar üzerine gelişi güzel monte edilen elektrik pa

GÜNDEM 10.07.2013 01:38:00 0
 Kaldırım değil sırat köprüsü
KALDIRIMLAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Kapaklı’da özellikle Hürriyet Caddesi’nde bulunan kaldırımlar, yayaların ulaşım noktasında sıkıntı yaşamasına neden oluyor.  Yapılış itibari ile zaten dar olan kaldırımlar, üzerlerine gelişi güzel bir şekilde yerleştirilmiş olan elektrik direkleri, telefon hattı direkleri, çöp konteynerleri ve panolarla kullanılmaz hale getirildi.
 
 
HATLAR NE ZAMAN YERALTINA ALINACAK?
Vatandaşlar, engelsiz bir bireyin dahi yürümekte zorluk çektiği kaldırımlarda, engelli bireylerin ulaşımlarını nasıl sağlayacağı konusunda kara kara düşünüyor. Günümüzde elektrik direkleri tek tek sökülüp elektrik hatları yeraltına alınıyor. Hem görüntü kirliliğine hem de insanların ulaşımını sağlamada zorluk çekmesine neden olan elektrik ve telefon direklerinin kaldırılması ve hatların yeraltına alınması çalışmalarının Kapaklı’da ne zaman tamamlanacağı ise merak ediliyor.
 
DUYUN SESİMİZİ
Üzerinde yürümekte zorlandıkları kaldırımları sırat köprüsüne benzeten Hürriyet Caddesi sakinleri, konuyla ilgili gerek TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü gerekse Türk Telekom Çerkezköy Şube Müdürlüğü’nü göreve çağırdıklarını belirtti. TREDAŞ ve Türk Telekom yetkililerinin seslerini duymasını isteyen vatandaşlar, yürüyüşü engelleyen elektrik panosu, aydınlatma direkleri ve telefon direklerinin deplase edilmesini talep etti. 
 
Haber / Asım YAVUZ