Hükümlüler için işbirliği yapacaklar

Hükümlülerin, tahliye sonrası işlemleri hakkında paylaşımlarda bulunmak ve bu doğrultuda işbirlikleri kurmak için bölgedeki kurum ve kuruluşları ziyaret eden Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulv

GÜNDEM 8.07.2013 10:34:00 0
Hükümlüler için işbirliği yapacaklar
Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, beraberindeki Çorlu Cumhuriyet Savcısı Erdem Atmaca ve Çorlu Denetimli Serbestlik Şube Müdürü Bekir Türkmen ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ve ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti. 
 
BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ
Önceki gün saat 14.30’da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret eden Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Çorlu Cumhuriyet Savcısı Erdem Atmaca ve Çorlu Denetimli Serbestlik Şube Müdürü Bekir Türkmen burada Başkan Ertem ile yaklaşık 45 dakika görüştü. Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmenin ardından,
Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz ve misafirleri Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
 
İKİNCİ DURAK ÇTSO
Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Çorlu Cumhuriyet Savcısı Erdem Atmaca ve Çorlu Denetimli Serbestlik Şube Müdürü Bekir Türkmen ÇTSO’da, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Danyeli ve İsmail Akın ile Yönetim Kurulu Üyesi Metin Taşdelen tarafından karşılandı.
İADE-İ ZİYARETTE BULUNMAK İSTEDİK
Hem hayırlı olsun demek hem de hem de iade-i ziyarette bulunmak amacıyla ÇTSO’yu ziyaret ettiklerini belirten Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, “Ziyaretimizin bir diğer amacı ise hükümlülerin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından tahliye sonrası işlemleri hakkında paylaşımlarda bulunmak ve bu doğrultuda işbirliği kurabilmektir” dedi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın geçtiğimiz gün kutsal topraklardan döndüğünü öğrenen Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Kozuva’nın Umre ziyaretinin de hayırlı olmasını temenni etti.
 
                                                                                                               
                                                                                                                                                                                                                                 
HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ
Bölgenin önde gelen kurum ve kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirten Çorlu Denetimli Serbestlik Şube Müdürü Bekir Türkmen, “Hükümlülerin İyileştirilmesi, Denetimli Serbestlik Hizmetleri, Hükümlülerin Islahına Yönelik Kurumlar Arası İşbirliğinin Güçlendirilmesi ve Hükümlülere İş Bulunması” gibi konularda bilgilendirmede bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Süleyman Kozuva, oda olarak bahse konu işbirliği kapsamında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi. ÇTSO Başkanı Kozuva, misafirlerine zemzem suyu ve hurma ikram etti.
 
 
    
Haber / Ahmet KARDEŞ