Okul inşaatlarını inceledi

Tekirdağ İl Genel Sekreteri Mustafa Yel önceki gün Tekirdağ Merkez İlçe Kumbağ Beldesi’nde yapımı devam eden Denizcilik Meslek Lisesi inşaatını inceledi.

GÜNDEM 8.07.2013 09:39:00 0
Okul inşaatlarını inceledi
SÖZLEŞME BEDELİ 2 MİLYON 50 BİN TL
İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Dilşad Ergin ve İnşaat Mühendisi Tolga Göçmen’den devam eden inşaat ile ilgili bilgi alan İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, daha sonra şirket yetkilileriyle de görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 9 Kasım 2012 günü ihaleye çıkılarak 2 milyon 50 bin TL sözleşme bedeli ile ihale edilen, 10 Ocak 2013 günü sözleşme tarihi olan ve 15 Ocak 2013’te yer teslimi yapılarak inşasına başlanılan Denizcilik Meslek Lisesi’nin iş bitim tarihi ise 10 Kasım 2013 olarak belirlendi. 
 
ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
Mustafa Yel, Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası 21 Derslikli İlköğretim Okulu inşaatında da incelemelerde bulundu. İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Dilşad Ergin ve İnşaat Mühendisi Tolga Göçmen’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
HAFRİYAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Tekirdağ Merkez İlçe Gündoğdu 21 Derslikli İlköğretim Okulu inşaatı çalışmaları İl Genel Sekreteri Mustafa Yel tarafından yerinde incelendi. İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Dilşad Ergin ve İnşaat Mühendisi Tolga Göçmen tarafından bilgilendirilen İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, 17 Nisan 2013 tarihinde 1 milyon 900 bin TL sözleşme bedeli ile ihale edilen ve 26 Haziran 2013’te yer teslimi yapılan inşaatın hafriyat çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
 
Haber / Cihangir ARIK