Cennettepe hizmete girdi

Keşan Belediyesi’nin Orman Genel Müdürlüğü’nden 49 yıllığına kiraladığı ve 80 dönümlük bir alan olan Kent Ormanı’nın (Cennettepe) açılışı önceki gün gerçekleştiri

GÜNDEM 8.07.2013 09:23:00 0
Cennettepe hizmete girdi
                                                                                                                          DUYGULU ANLAR YAŞANDI
Saat 15.30’da gerçekleşen açılış törenine Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Sanatçı Adnan Şenses, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, CHP Keşan İlçe Başkanı Ufuk Kanışkan, Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşlar, İşletme Sahibi Suat Bekyar ve Futbol Antrenörü Bahri Kaya katıldı. Açılıştan önce Orkestranın çaldığı “Neden Saçların Beyazlamış” adlı parçayı Adnan Şenses’in seslendirmesi duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Bu parçanın ardından Şenses, gözyaşlarına hakim olamadı.
 
 ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ
Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Adnan Şenses’i Keşan’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek kendisine Keşan Belediyesi’nin bölgeyi tanıtan materyallerden oluşan bir hediye çantası verdi. Daha sonra, Cennettepe’nin açılış törenine geçildi. Açılıştan önce konuşan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, bu alanın oluşumu için 6 yıldan bu yana uğraş verdiklerini belirterek “Bu uğraşın sonunda böyle güzel bir mekanı daha Keşan’a kazandırmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.
 
HEP BİRLİKTE AÇTILAR
Adnan Şenses de Keşan’a böyle bir alanı kazandıran başta Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan olmak üzere Suat Bekyar’a teşekkür etti. Daha sonra Cennettepe’nin açılışı Özcan, Bekyar, Şenses, Helvacıoğlu ve Kanışkan tarafından yapıldı. Açılışın ardından Bekyar tarafından konuklara park gezdirilerek bilgi verildi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ