Güler, “Yarışta ben de varım”

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda geçtiğimiz hafta Sivrioğlu Petrolleri sahibi Ensar Sivri’nin belediye başkan aday Adaylığını açıklamasının ardından, önceki gün d?

GÜNDEM 5.07.2013 02:58:00 0
 Güler, “Yarışta ben de varım”
BU GURURU 2. KEZ YAŞIYORUZ
Ensar Sivri’den sonra Aktaş Güler’in Aday Adaylığı’nı açıklamak için bir araya geldiklerini ifade eden CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez, “Bu akşam aday adaylarımızı açıklamanın gururunu ikinci kez yaşıyoruz” dedi. Aktaş Güler’in yaptığı işlerde ne kadar başarılı olduğunun tüm ilçe halkı tarafından bilindiğini dile getiren Metin Dönmez, Güler’in aday adaylığının hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.
 
AKP İKTİDARINA SON VERECEĞİZ
Aktaş Güler ile birlikte açıklanan aday adayı sayısının 2 olduğunu kaydeden Metin Dönmez, “İnşallah vatandaşa ‘Artık Yeter’ dedirten AKP iktidarına bu seçimlerde son vereceğiz. Bu çerçevede ahlaklı-dürüst ilkelerimize uyan tüm arkadaşlarımızı CHP aday adaylığı için bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Dönmez kendisinin de 8 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00’da düzenlenecek basın toplantısında görevinden istifa ederek aday adaylığını açıklayacağını sözlerine ekledi. 
 
REMZİ GARİP İLE GÖRÜŞMEDİK
Çerkezköylülerin CHP yönetimini özlediğini söyleyen Metin Dönmez, “Şuanda 2 olan aday adayı sayımızın 10’a kadar yükselmesini bekliyorum” dedi. Çerkezköy’de siyasete kazandırılması gereken birçok isim olduğunu dile getiren Metin Dönmez, “Bu çerçevede bazı önemli isimleri aday adayı olmaları için aradık” dedi. Dönmez, görüşülen isimler arasında eski Belediye Başkanı Remzi Garip ya da eski Kent Konseyi Başkanı Av. Zeki Baydar’ın bulunup bulunmadığı sorusunu ise “Remzi Garip ile görüşmedik. Fakat Av. Zeki Baydar ile görüştük” şeklinde cevapladı.
 
PARTİMİN ALACAĞI KARARA SAYGI DUYACAĞIM
CHP’de aday olabilecek kapasitede birçok ismin yer aldığını belirten CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Aktaş Güler, “CHP, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, kadroları zengin, birikimli ve ilkeli bir partidir. Partimin belirlediği yöntem ne olursa olsun, aday adayı olacak arkadaşımla demokratik bir şekilde yarışacağım. Sonuç ne olursa olsun partimin yetkili organlarının alacağı karara saygı duyacağım” dedi. 
 
SÖZ VERDİ
belediye başkan aday adayı olarak hedefinin Çerkezköy’ü sosyal demokratların uzmanlığında yönetmek olduğunu dile getiren Aktaş Güler, CHP’den aday gösterilmemesi halinde kesinlikle başka bir partiden meclis üyeliği için başvuruda bulunmayacağı sözünü verdi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ