Turnuvanın şampiyonları ödüllendirildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi ve futbol turnuvasında dereceye giren sporcular ve takımlar için önceki akşam Turkuaz Restaurant’ta ödül töreni ve kokte

GÜNDEM 5.07.2013 02:07:00 0
Turnuvanın şampiyonları ödüllendirildi
ÖNEMİNİN BİLİNCİNDEYİZ
Saat 18.00’da düzenlenen ödül töreninde konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürdal Adal, ÇOSB olarak bu tür sportif etkinliklerin öneminin bilincinde olduklarını ifade ederek “Turnuvaya katılan bütün firmalarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
ÖDÜLLER VERİLDİ
Adal’ın konuşmasının ardından turnuvada dereceye giren sporculara ve takımlara ödülleri verildi. Tenis turnuvasında Yeni Başlayan Erkekler kategorisinde birinci olan Resul Balta ve ikinci olan Doğan Taştan’a ödüllerini ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürdal Adal takdim etti. İleri Seviye Erkekler kategorisinde birinci olan Ali Altunbaş ve ikinci olan Mustafa Yılmaz ise ödüllerini ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan’ın elinden aldı.
 
   
FUTBOLDA ŞAMPİYON HEMA OLDU
Ödül töreninde daha sonra futbol turnuvasında dereceye girenlere de ödülleri verildi. Turnuvada üçüncü olan Bross Tekstil Futbol Takımı ödüllerini ÇOSB Müdür Yardımcısı Kadir Kaya’nın elinden alırken, ikinci olan Deva İlaç Futbol Takımı'na ise ödüllerini ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan verdi. Turnuvanın birincisi olan Hema Endüstri Futbol Takımı’na ise ödülü ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürdal Adal tarafından verildi.
 
GOL KRALI DA HEMA’DAN
Turnuvada ayrıca en centilmen takım seçilen Klüber Futbol Takımı’na ödülünü ÇOSB Müdür Yardımcısı Füsun Sular verirken, Turnuvada 56 gol atarak gol kralı olan Hema Endüstri Futbol Takımı oyuncusu Gökhan Balıkçı ise ödülünü ÇOSB İnşaat Mühendisi Tunçer Hancıoğlu’nun elinden aldı. Ödül töreninin ardından kokteyl düzenlendi.
 
 
 
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ