Dinamikleri harekete geçirmek için göreve geldik

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Edirne Valisi Hasan Duruer'i makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 5.07.2013 01:28:00 0
 Dinamikleri harekete geçirmek için göreve geldik
ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR
Vali Hasan Duruer yeni Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. İlin ekonomisinin gelişiminde odalara çok önemli görevler düştüğünü belirten Duruer “Edirne Ticaretini güçlendirmemiz lazım, Balkanlar ticaret açısından önemli bir potansiyel, bunu iyi değerlendirerek, özellikle komşularımızla olan ticaretimizi arttırmamız gerekir” diyerek, fuar, toplantı gibi tüm ticari ve tanıtım organizasyonları takip edilerek katılımın yerinde olacağını ifade etti.
 
 
 
HAK ETTİĞİ KONUMA GELMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Edirne'ye özgü hediyelik eşya üretimi ve pazarlaması konusunada değinen Vali Duruer, bu konu üzerinde de çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Vali Hasan Durer'in Edirne ile ilgili yaptığı tespitlere katıldıklarını söyleyerek, Edirne'nin dinamiklerini harekete geçirmek için göreve geldiklerini belirtti.  Edirne'nin sorunları ve çözümleri konusunda, meslek komitelerinin görüş ve önerilerini alarak projeler üreteceklerini söyleyen Zıpkınkurt: “ Ticaretin bizzat içinde bulunan yönetici arkadaşlarımızla hızlı ve kesin çözümlerle ilimizin hakettiği konuma gelmesi için çalışacağız” dedi.  Başkan Zıpkınkurt, Edirne'nin ve ilimiz de üretilen kültürel değerlerin her paltformda tanıtımına öncelik etmenin Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın görevi olduğunu söyledi ve görüşme sonunda Vali Duruer'e badem ezmesi ve hardaliye hediye etti.
 
 
Haber / Menşure KARDEŞ