Şampiyonlardan Ertem’e teşekkür ziyareti

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Halk Oyunları’nda Türkiye 1.’si olan Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu, dün saat 11.00?

GÜNDEM 4.07.2013 00:01:00 0
 Şampiyonlardan Ertem’e teşekkür ziyareti
BAŞARIDA BAŞKANIMIZIN PAYI ÇOK BÜYÜK
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Halk Oyunları Konya’nın Akşehir ilçesinde yapıldı. Yarışmada, Yıldızlar Düzenlemeli dalda 90,29 puanla Türkiye 1.’si olduklarını söyleyen Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Yılmaz Kırmızıgül, “Bu başarıda en büyük paylardan birisi de Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem’e aittir” dedi. Ertem’in turnuva süresince hiçbir desteği kendilerinden esirgemediğini dile getiren Kırmızıgül, “Gerek Belediye Başkanımız Ali Ertem’e, gerek hocalarımıza gerek çocuklarımıza ve gerek velilerimize emeklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
DESTEK BEKLİYORUZ
Yıldızlar Halk Oyunları’nda Türkiye 1.’si olduklarının altını çizen Yılmaz Kırmızıgül, “Çocuklarımız turnuvada 1. oldu. Bunun daha ötesi yok. Fakat bu başarılarına rağmen hala halkoyunları ekibimizin kıyafeti yok. Bu vesile ile gerek sanayicilerimizden gerekse diğer kurumlarımızdan destek bekliyoruz” diye konuştu.
 
KIYAFET İHTİYACINIZIN OLDUĞUNU BEN ŞİMDİ ÖĞRENDİM
Okul Müdürü Kırmızıgül’e kıyafet ihtiyaçlarından herhangi bir sanayici ya da kuruma bahsedip bahsetmediğini soran Belediye Başkanı Ali Ertem, ‘Hayır’ yanıtını alması üzerine, “İlçenin belediye başkanı olarak sizin kıyafet ihtiyacınızın olduğunu ben şimdi öğrendim. Eğer siz Çerkezköy 'lü sanayicilere ya da kurumlara bu ihtiyacınızı direk olarak bildirseydiniz, onlar gerekli yardımı yaparlardı. Hiç kimse yardımcı olmazsa biz Çerkezköy Belediyesi olarak size gerekli yardımı yapardık” dedi.
 
SPONSOR BULMAK İÇİN ARAMAK GEREKİR
Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman başarılı sporculara ve öğrencilere destek olduklarını ifade eden Ali Ertem, “Artık kıyafet aramanıza gerek yok. Belediye olarak kıyafetlerinizi biz temin edeceğiz. Siz bundan sonraki süreçte sanayicilerden ve kurumlardan başka ihtiyaçlarınız için destek isteyin” dedi. Sponsorların ancak aranarak bulunabileceğini söyleyen Ertem, “Ben özellikle okul olarak gideceğiniz hiçbir kapıdan boş döneceğinize inanmıyorum. Belediyemizin yüzü yumuşak olması nedeni ile herkes yardım için ilk olarak buraya geliyor. Başka sponsor arayışında olmuyorlar. Fakat ne olursa olsun biz Belediyemizden yardım talebinde bulunan tüm okullarımıza ve başarılı sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz. Helali hoş olsun” ifadelerini kullandı. 
 
ÖNEMLİ OLAN BAŞARIYI DEVAM ETTİRMEKTİR
Başarılı öğrencilere de seslenen Ali Ertem, “Bütün başarılı çocuklarımızı yürekten tebrik ediyorum. Elde ettikleri başarı elbette çok anlamlı, Fakat önemli olan bu başarıyı devam ettirmektir. Ben sizlerin bunu başarabilecek yetenekte olduğunuza inanıyorum” diye konuştu. Ertem’e başarı sözü veren öğrenciler daha sonra yeteneklerini sergilediler. 
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ