Eğitim ve işbirliği protokolü imzalandı

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu (TAGİD)Başkanı Alİ Canbulut iki kurum arasında gerçekleşen Eğitim ve İşbirli?

GÜNDEM 3.07.2013 23:13:00 0
 Eğitim ve işbirliği protokolü imzalandı
ÜNİVERSİTE KENTİ OLARAK ANILACAK
Protokol öncesinde makamında TAGİD Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlayan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, üniversiteyi tanıttı. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Üniversitemiz 2006 yılında kurulmasına rağmen nitelikli kadrosu ve eğitimi ile başarısını kanıtlamaktadır.  Tekirdağ, sanayi, liman ve ticaret kenti olmasının yanında Üniversitemiz ile birlikte önümüzdeki yıllarda Üniversite kenti olarak da anılacaktır” dedi.
 
YABANCI DİLLERİNİ GELİŞTİREBİLİRLER
Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ’ın öğrencilerin barınma, sosyal aktivite ve ulaşım alanlarında  sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi.  Öğrencilerin yabancı dillerini geliştirmelerinin önemine vurgu yapan   Prof. Dr. Şimşek, “Öğrencilerimizin dil eğitimlerine önem veriyoruz. Dil eğitimi almak isteyen öğrencilerimiz, isteğe bağlı hazırlık programlarını tercih ederek yabancı dillerini geliştirebilirler. Üniversite olarak işbirliği protokollerine çok önem veriyoruz. Bu imza töreni ile birlikte çok başarılı işlere imza atmış olacağız. TAGİD ile işbirliği içerisinde olmak bizim için mutluluk verici” dedi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ