Veliköy’de bir ilk

Namık Kemal Üniversitesi ile Veliköy Belediyesi tarafından geliştirilen ve Trakya Kalkınma Ajansı’na sunulan “Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu İtfaiyecilik, İş Sağlığı

GÜNDEM 3.07.2013 03:10:00 0
 Veliköy’de bir ilk
BÖLGEDE BİR İLK
Projenin sözleşmesinin önceki gün imzalandığını belirten Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, “Bu projenin yapımıyla ilgili 4 bin metrekarelik arsa tahsis ettik. Trakya Kalkınma Ajansı’ndan projeye 370 bin TL hibe gelecek. Bu proje, Trakya’da bir ilk olacak. Bölge belediyelerine de hizmet verecek” dedi.
 
SAHA EĞİTİMLERİ BURADA VERİLECEK
Projenin bir yıl içinde tamamlanıp faaliyete geçirileceğini söyleyen Belindir “Bu merkezde yangın kulesi, 125 metrekarelik su havuzu, 2 baraka, pentatlon sahası, itfaiyecilik işçi sağlığı alanları ve 2 kule olacak” bilgisini verdi. Belediye olarak arsa tahsisini yaptıklarını ve bundan sonraki sürecin Namık Kemal Üniversitesi tarafından takip edileceğini söyleyen Başkan Belindir, “Bu proje Namık Kemal Üniversitesi’ne tahsis ettiğimiz 17 dönümlük alanın içinde 4 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek. Saha eğitimleri burada verilecek” dedi. 
 
Haber / Cihangir ARIK