Yeni polisler göreve başladı

Tekirdağ İl Merkezine atanan 11. dönem Polis Meslek Yüksek Okulu mezunları, mesleğe adaptasyonlarını sağlamak amacıyla düzenlenen oryantasyon eğitimlerinin bitmesinin ardından yeni görevlerine başladı.

GÜNDEM 3.07.2013 02:47:00 0
Yeni polisler göreve başladı
MESLEK HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLEDİ
Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonunda yeni göreve başlayan Polis Memurları ile bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz “Öncelikle yeni görevinizin sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Seçmiş olduğunuz meslek riskli, stresli ve bir o kadar da zor bir görevdir. Ama bütün bunların yanında da onurlu bir görevdir. Mesleğinizi yaparken nihai amacınızın milletin huzur ve güvenini sağlamak olduğunu unutmayınız. Sizler devletimizin gücünü temsil edenler olacaksınız. Görevinizi bu duygu ve düşünceler ile yapacağınız konusunda size sonsuz güveniyor, meslek hayatınızda başarı ve mutluluk diliyorum” dedi.
 
PLAKET VE ONUR BELGESİ VERİLDİ
Ayrıca Emniyet Müdürü Ali Yılmaz konuşmasının ardından en son Malkara Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’nde görev yapıp emekliliği hak eden Polis Memuru Bayram Doyranlıoğlu’na plaket ve hizmet onur belgesi vererek, bundan sonraki hayatında başarılar diledi.
 
Haber / Gökhan TEKER