İcra Komitesi’nden ETSO'ya ziyaret

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin daveti üzerine Edirne'ye gelen Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanı Hatice Güner Dinçbal Kal, İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üy

GÜNDEM 3.07.2013 01:31:00 0
 İcra Komitesi’nden ETSO
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Ziyaret esnasında heyet, seçimlerin ardından yeni göreve başlayan Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı Mehmet Eren'e yeni görevlerinden dolayı tebrik ederek, başarılar dilediler. Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Zıpkınkurt, “Sizlerin desteğiyle var gücümüzle yeni görevlerimizde çalışacağız” dedi. Kadınların ekonomik özgürlüğünü kazanmasının çok önemli olduğunu söyleyerek “Edirne Kadın Girişimciler Kurulumuzun her çalışmasında ve sorununda yanındayız” şeklinde konuştu.
 
PROJE HAZIRLIYORUZ
Gelecek kuşaklara rol model olmak istediklerini söyleyen Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanı Hatice Kal, genç kızları iş hayatına kazandırmak için proje hazırladıklarını söyledi. 'Teknoloji Melekleri' isimli Projenin hedefinin, en az lise mezunu kızların 45 günlük eğitimden sonra teknoloji alanında istihdam edilmesi olduğunu belirten Kal “Eğitim alan genç kızlarımızın bilişim sektöründe çalışmalarını sağlayacağız. Projenin her ile adaptasyonu mümkün. Sizlerde projeye dahil olursanız, sizlerin katkısı ile önemli yol kat ederiz.” dedi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN