Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No:2013/27)” 26.06.2013 tarih ve 28689 sayılı resmi gazetede yayıml

GÜNDEM 3.07.2013 00:27:00 0
 Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı
KİMLER BAŞVURABİLİR ?
Bakanlık tarafından oluşturulan çiftçi kayıt sistemine veya Bakanlık tarafından oluşturulan diğer kayıt sistemlerine kayıtlı olmak şartıyla gerçek kişiler, kollektif, limited ve anonim şirketler, tarımsal amaçlı kooperatifler, birlikler ve bunların üst birlikleri başvuru yapabilecekler.
 
 BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK ?
Başvuru şartları ve hazırlanması gereken dosya içeriği hakkında bilgi İl Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şubesi, İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri ve www.tarimreformu.gov.tr ile www.kirklarelitarim.gov.tr adreslerinden edinilebilir. Başvurular elden Kırklareli İl Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne teslim edilecek.
 
BAŞVURU ZAMANI NEDİR?
Müracaatlar Bakanlığımızın belirlediği şekilde  22 Temmuz tarihi mesai bitimine kadar Kırklareli İl Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yapılacaktır. Gelen proje teklifleri son başvuru tarihinden itibaren 20 gün içerisinde değerlendirilerek www.kirklarelitarim.gov.tr adresinde,İl/İlçe Müdürlüğü ilan panolarında ilan edilecek.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ