Projelerin imzaları atıldı

İpsala Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Trakya Kalkınma Ajansı 2012/2013 yılı Mali Destek Programları kapsamında hibe desteği almaya hak kazandığı projelerin sözleşmeleri imzalandı.

GÜNDEM 28.06.2013 01:13:00 0
 Projelerin imzaları atıldı
SÖZLEŞMELER İMZALANDI
İpsala Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan “Zengin Kütüphane Zengin Beyinler”, “Okul Öncesi Öğretmenleri El Ele Çocuklarımız Bir Adım Önde” ve “Çöpten Kalemimle Temiz Bir Dünya Çiziyorum” başlıklı projelerin imzaları Tekirdağ Trakya Kalkınma Ajansı hizmet binasında gerçekleştirildi. İmza törenine İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Salih Mehmet Engin, Cumhuriyet Anaokulu Müdür Vekili Emine Erden ile Trakya Kalkınma Ajansı yetkilileri katıldı.
 
PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ
İpsala Milli Eğitim Müdür Vekili Salih Mehmet Engin, “Zengin Kütüphane Zengin Beyinler isimli projenin belirlenen 5 okulda zenginleştirilmiş kütüphane oluşturulmasını hedefliyor. Bütçesi 85 bin 233 TL’den oluşuyor. İkinci proje ise “Okul Öncesi Öğretmenleri El Ele Çocuklarımız Bir Adım Önde” ismini taşıyor. Bu proje ise Okul öncesi alanında görev yapan öğretmenlerin bilgi ve deneyimlerini paylaşabilecekleri, ihtiyaçları olan araç ve gereçlerin çeşitliliğini arttırmayı hedef alan bir projedir. Projenin bütçesi 117 bin 255 TL’dir. Son proje ise “Çöpten Kalemimle Temiz Bir Dünya Çiziyorum” başlığını taşıyor. Bu projede 12 ay içerisinde İpsala Kaymakamlığına bağlı belde ve köy okullarında öğrenim gören öğrencilere, yerel yönetim birimlerinde istihdam edilen gönüllü personele katı atıklar ve geri dönüşümleri hakkında eğitim verilmesi,İpsala Kaymakamlığı ve İpsala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla, okullarımıza atık kumbaralarının yerleştirilmesi ve toplanan atıkların geri dönüşüm merkezlerine gönderimi amaçlanıyor. Projenin bütçesi 105 bin 573,6 TL” dedi. Proje ekibinde Sultanköy İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmen Zeynep Koçak, Paşaköy İlkokulu Müdür Yardımcısı Ali Eryılmaz, Şehit Polis İbrahim Sever İlkokulu Sınıf Öğretmeni Burcu Eryılmaz, Paşaköy İlkokulu Sınıf Öğretmeni Eyüp Yalçın, Atatürk Ortaokulu İlköğretim Matematik Öğretmeni Özgür Baysal yer alıyor.
 
 
Haber / Gökhan TEKER