Mangal partisinde bir araya geldiler

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Schott Orim Cam Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yönetimi tarafından Çerkezköy’deki engelliler ve ailelerine yönelik mangal partisi düzenlendi.

GÜNDEM 27.06.2013 02:46:00 0
 Mangal partisinde bir araya geldiler
ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DA DEVAM EDECEĞİZ
Schott Orim Cam firması olarak 10. yıl etkinlikleri kapsamında ilk kez engelli vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Schott Orim Cam Genel Müdürü Hakan Gerdan, “Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bir ilke imza atarak bu yıl engelli kardeşlerimizle bir araya gelmek, onlarla vakit geçirmek istedik. Bu tür etkinliklere önümüzdeki yıllarda da devam edeceğiz” diye konuştu.
 
  
AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK
Gerdan, Engelli vatandaşlar ve aileleri ile bir araya gelme imkanı buldukları mangal etkinliğini geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek “Bahse konu sosyal sorumluluk projemiz kapsamında çalışanlarımız tarafından gönüllülük esası çerçevesinde toplanan kullanılmayan giysi, oyuncak ve kitapları da derneğimize teslim ettik. Bunların gerisi de gelecek. Amacımız, büyük sanayi kuruluşlarında farkındalık yaratmaktı. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
 
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya da mangal etkinliğini düzenleyen Schott Orim Cam firmasının aynı zamanda Çerkezköy Engelliler Eğitim-Öğretim ve Yaşam Evi’nin cafesinin sponsorluğunu da üstlendiğini ifade ederek “Schott Orim Cam firmasına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Kapımız kendilerine her zaman açık olacaktır” diye konuştu. Etkinlik canlı müzik eşliğinde günün ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Katılımcılar etkinlikte
gönüllerince eğlendi.
 
                   
 
ENGELLİLER VE AİLELERİ KATILDI
Çerkezköy Engelliler Eğitim-Öğretim ve Yaşam Evi bahçesinde Schott Orim Cam Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından engelli vatandaşlar için düzenlenen mangal etkinliğine Schott Orim Cam Genel Müdürü Hakan Gerdan, Finans Direktörü Gökhan Tahir Ünüvar, İdari İşler Şefi Kaan Deniz, Pazarlama Direktörü Neşe Batı, İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Sular, Fabrikalar Müdürü Mustafa Yılmaz, Tedarik Zinciri Müdürü Burçin Gülyurt, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, çok sayıda engelli ve engelli ailesi katıldı.   
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ