Yıldız’dan komutanlara veda yemeği

Jandarma Genel Komutanlığı 2013 yılı Subay ve Astsubay atamaları kapsamında tayini çıkan Jandarma Astsubay ve Uzman Jandarmalar için AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ahm

GÜNDEM 26.06.2013 04:31:00 0
Yıldız’dan komutanlara veda yemeği
AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız, Şark Görevi kapsamında tayini çıkan Astsubay Jandarmalar onuruna önceki gün yemek verdi.
 
VEDA YEMEĞİ TERTİP EDİLDİ
Yıllardır Çerkezköy, Kızılpınar, Veliköy ve Karaağaç’ta hizmet veren ve geçtiğimiz günlerde Şark Görevi kapsamında doğunun çeşitli illerine tayinleri çıkan Astsubay Jandarmalar için yemek tertip edildi. AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız tarafından önceki gün saat 19.30’da Trakyum Restaurant’ta verilen yemeğe Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Dursun Bilal, Çerkezköy Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Aydemir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz ve çok sayıda Kızılpınarlı iş adamı katıldı. 
 
ARAMIZDA AĞABEY-KARDEŞ İLİŞKİSİ VARDI
Beş yıldır Kızılpınar’da görev yapan Çerkezköy Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Aydemir başta olmak üzere tayini çıkan komutanlar için veda yemeği tertip ettiklerini belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız, “Bugüne kadar bizler için yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim komutanlarımızla aramızda adeta ağabey-kardeş ilişkisi vardı” dedi. Yemek daha sonra tayini çıkan komutanlara plaket takdim edildi.  
 
HALKLA BÜTÜNLEŞEREK GÖREV YAPTILAR
Atamalar çerçevesinde şark görevini yerine getirmek için yakında Çerkezköy’den ayrılacak olan komutanlardan Uzman Jandarma Çavuş Selçuk Bozkurt’a plaketini AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ verdi. Gidecek olan komutanları unutmayacaklarını söyleyen Alaettin Demirbağ, “İnşallah komutanlarımız da bizi unutmaz. Kendileri bunca yıldır halkla bütünleşerek görevlerini yerine getirdiler. Gittikleri yerlerde de aynı şekilde başarılı olmalarını temenni ediyorum” diye konuştu. 
 
BURADAKİ YARIŞIN SONUNA GELDİK
Düzenlenen yemekte Jandarma Astsubay Çavuş Umut Caner Kaya’nın plaketini ise AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli verdi. Danyeli de bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı tayini çıkan komutanlara teşekkür etti. Yemek organizasyonunu düzenleyen Ahmet Yıldız, Merkez Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Aydemir’in plaketini kendisi takdim etmek istedi. Ahmet Yıldız ile 2008’de tanıştıklarını ifade eden Murat Aydemir, “Kendisi ile aramızda kardeşlikten öte bir bağ oluştu. Kendisine bu jestinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Bir görev yarışının içinde olduklarını söyleyen Aydemir, “Buradaki yarışın sonuna geldik. Bu süre zarfında bir hatamız olduysa özür dileriz” dedi.   
 
NE MUTLU SİZE
Yemek etkinliğinde konuşan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, kendisinin de askerlikten emekli olduğunu anımsatarak,“Görev hayatım boyunca 9 yer değiştirdim” dedi. Çerkezköy ve Kızılpınar’a hizmet veren astsubay ve uzman jandarmalara teşekkür eden Korkmaz, “Ben 24 yıl askerlik yaptım. Bu vatan bizim. Ne mutlu size ki böylesine şanlı ve şerefli bir mesleğiniz var” ifadelerini kullandı.  
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ