Yeni yönetim ziyaretlere başladı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkan Yardımcıları Ersan Peyamisafa, Yavuz Hasçelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İ

GÜNDEM 24.06.2013 09:14:00 0
 Yeni yönetim ziyaretlere başladı
GÜZEL İŞLER YAPACAĞINIZA İNANIYORUM
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş "Öncelikle Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Dünya değişiyor, ülkemiz gelişiyor. Çorlu'da değişim ve gelişimden geri kalmamalı. Bizler üretmek ve kendimizi geliştirmek zorundayız. Şehrimizde güzel bir birliktelik var. Hep birlikte el ele vererek güzel işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.
 
ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİLER
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş'a Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
 
GELİŞMİŞ BİR KENT
Çorlu TSO heyeti Adalet Komisyonu Başkanı Nevzat Yörük'ü de ziyaret etti. Sivil toplum kuruluşları ile birlik ve beraberlik içerisinde olmanın son derece önemli olduğunu vurgulayan Adalet Komisyonu Başkanı Nevzat Yörük; Çorlu'nun çok güzel ve gelişmiş bir kent olduğunu söyleyerek, “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve yöneticilerinin bölgemiz için en iyiyi yaparak başarılı işlere imza atacağına  inanıyorum" dedi.
 
KAYMAKAM DOĞAN’I DA ZİYARET ETTİLER
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün de Adalet Komisyonu Başkanı Nevzat Yörük'e Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Heyet, nezaket ziyaretleri kapsamında Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan’ı da ziyaret etti.
 
DİYALOG, ÇALIŞMALARA OLUMLU YANSIYOR
Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan; "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odamız bölgemizin gelişmesinde ve ilerlemesinde çok önemli görevler üstleniyor. Çorlu'da kurumlar arasında güzel bir diyalog var. Kurumlar arasındaki bu diyalog bölgemizdeki yapılan çalışmaları olumlu olarak yansımaktadır. Kentin daha iyi bir noktaya taşınmasında bu uyum oldukça önemlidir. Umuyorum ki önümüzdeki dönemde Çorlu'nun önemli konularının çözümü noktasında hep birlikte güzel çalışmalar yapacağız. Çorlu TSO Başkan ve Yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
 
BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLACAĞIZ
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün de ziyarette yaptığı konuşmada “Kaymakamımızla birlikte ilçemizin ihtiyaçlarının tespiti ve giderilmesi konusunda birlik ve beraberlik içerisinde olacağız" dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ