“Yanlış olan saltanat yıkıldı”

Mayıs ayında yapılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde oda başkanlığına seçilen Süleyman Kozuva ve yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Dün saat 11.00’da Çerkezkö

GÜNDEM 21.06.2013 08:50:00 0
 “Yanlış olan saltanat yıkıldı”
BİZİM İÇİN ÇOK ÇALIŞTI
Süleyman Kozuva, yeni yönetim ve yeni meclise hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çerkezköyspor Başkan Yardımcısı Sabri Asbaş, “Defalarca doğru budur diyerek Süleyman Kozuva’nın grubuna oy vereceğimi söyledim. Bu yönetimde seve seve askerlik yapardım ama genç arkadaşlar çok istekli oldukları için onların önünü açmak için dışardan görev almak istedim. Seçimi doğru, gerçek ve şeffaf bir yönetim kazandı. Devletimize milletimize hayırlı olsun. Arkadaşlarımızın hepsini tebrik ediyorum. Sonuçta yanlış olan saltanat yıkıldı” dedi.
 
VERDİĞİ DESTEK DOLAYISIYLA TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sabri Asbaş’ın verdiği emeğe sonsuz teşekkür ediyorum. Sabri abi, akrabalarının diğer grupta olmasına rağmen bizim yanımızda olduğu için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten seçim döneminde bizim için çok çalıştı ve 6 ay boyunca senin için ölüme bile giderim demiştir. Doğru bir karar verdiğini 10-0’lık galibiyet ile görmüştür” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ