Kapaklı’nın çehresini değiştiriyoruz

Kapaklı’da özellikle okul yönetimlerinin ve spor kulüplerinin Belediye Başkanı İrfan Mandalı’dan her fırsatta ilçeye kazandırılmasını talep ettiği Kapalı Spor Salonu için somut adımlar atılm

GÜNDEM 21.06.2013 08:36:00 0
 Kapaklı’nın çehresini değiştiriyoruz
Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla ilçe statüsüne yükselen Kapaklı’da, belediye tarafından bir büyük projeye daha imza atılıyor.
 
KAPAKLI HALKI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK
İsmet Paşa Mahallesi’nde yapılması planlanan Kapalı Spor Salonu’nun projelendirme çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapalı Spor Salonu projemizde peyzaj alanları, 34 araçlık açık otopark, 84 araçlık kapalı araç otoparkı, kafeterya, takım soyunma odaları, antrenör soyunma odaları, engelli tuvaletleri, hakem soyunma odaları, sağlık odası, kondisyon salonu, fitness salonu yer alıyor” dedi. Kapalı Spor Salonu’nun bin seyirci kapasiteli olarak tasarlandığını söyleyen Başkan İrfan Mandalı, Kapaklı halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu kaydetti.
 
 
KAPAKLIMIZIN ADINI TÜM DÜNYAYA DUYURACAKLAR
Daha modern bir Kapaklı için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyleyen İrfan Mandalı, “Kapaklı’da özellikle sportif alanda başarılı birçok öğrencimiz var. Bu gibi projeler sayesinde bu öğrencilerimiz kendilerini geliştirebilecek mekânlara sahip olacaklar. Kapaklımızın adını tüm ülkeye hatta tüm dünyaya duyuracaklar. Biz buna inanıyoruz ve öğrencilerimize güveniyoruz” diye konuştu.
 
DEVRİM NİTELİĞİNDE ATILIMLARDA BULUNDUK
Göreve geldiği günden beri gerçekleştirilen hizmet seferberliğinde her geçen gün daha da ileriye gittiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı her geçen gün daha da güçlenerek gelişiyor. Bu çerçevede çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Kapaklı’nın çehresini değiştiriyoruz. Görevde olduğumuz süre zarfında vatandaşlarımıza daha iyi hizmette bulunabilmek için, sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda alt ve üst yapı hizmetlerde ve daha birçok alanda devrim niteliğinde atılımlarda bulunduk, bulunmaya da devam ediyoruz” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ