Tekirdağ-İstanbul seferleri başladı

1975’te Vize, Saray ve Çerkezköy’den İstanbul’a başlayan yolculuğunda zaman içerisinde yurtiçinde Bursa, Yalova, Eskişehir, Kütahya, Ankara, İzmir, Aydın, Nazilli, Çanakkale, Denizli illeri başta olmak

GÜNDEM 14.06.2013 00:05:00 0
 Tekirdağ-İstanbul seferleri başladı
GURUR DUYUYORUZ
Açılış töreninde konuşan Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, “Kale firması ile gurur duyuyoruz. Son sistem otobüslere sahipler ve bizim gibi bir ilçeden birçok ilçeye yolcu taşıyabilecek kapasitedeler” dedi.
 
DESTEKLEMEK BAŞKAN OLARAK GÖREVİMİZ
Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç da açılış dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Rekabetin olduğu yerde kalite de artar. Kalitenin artması vatandaşın da lehine olan bir durumdur. Vatandaşın lehine olan her türlü çalışmayı belediye başkanı olarak desteklemek de bizim görevimiz. İnşallah festival gibi güzel günler geçirirler. Allah kaza vermesin. Vatandaşlara güzel hizmetler yapmalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ
Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çınar da açılışta yaptığı konuşmada Kale Seyahat olarak Tekirdağ’a yabancı olmadıklarını belirterek “Biz Tekirdağ’da bugünden itibaren Kale Seyahat olarak hizmetimizi vermek üzere yola çıktık. Tekirdağ halkı bizi destekleyecek ve biz de hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi. 
 
MEHTERAN GÖSTERİSİ RENK KATTI
Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ve Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çınar tarafından açılışın yapılmasının ardından program İstanbul Mehter Takımı’nın gösterileri ile devam etti. Mehter başı tarafından yapılan dualar eşliğinde kesilen kurbanın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 
İLK YOLCULAR UĞURLANDI
Açılışın ardından 59 RH 444 plakalı araçla İstanbul’a ilk yolcular uğurlandı. Açılış törenine Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Karaağaç Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Coşkunöz, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, kooperatif başkanları ve yöneticileri ile Kale Seyahat personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seferlerin saatbaşı Altınova, Kumbağ, Köprübaşı, Sahil, Otogar, Demirkaya, Yeniçiftlik, Marmara Ereğlisi, Gümüşyaka ve Silivri’den başlayacağı ifade edildi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ