Yeni yönetim ilk toplantısını yaptı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) 8 Haziran tarihinde yapılan organ seçimlerinin ardından göreve gelen Yönetim Kurulu Üyeleri, önceki gün ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

GÜNDEM 13.06.2013 01:57:00 0
 Yeni yönetim ilk toplantısını yaptı
GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ün başkanlığında toplanan Yönetim Kurulu Üyeleri kendi aralarında gerçekleştirdikleri seçim ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarını ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesini belirlediler. Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Köroğlu, Engin Adıgüzeloğlu, Serkan Ercili, İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy, Halük Perçin Bayındır, Serkant Hocaoğlu, Müslüm Kahraman, Fatih Keskin’in hazır bulunduğu toplantıda yapılan seçimde, İsmail Köroğlu ve Engin Adıgüzeloğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Serkant Hocaoğlu ise Yönetim Kurulu Sayman Üye görevini üstlendiler.
 
HAYIRLI OLSUN
Toplantının ardından bir açıklama yapan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün "Seçim sürecini Odamıza yakışır bir şekilde tamamladık. Temsil ettiğimiz üyelerimizin onayı ve güveni ile dinamik ve heyecanlı bir ekiple önümüzdeki projeleri gerçekleştirebilmek için en kısa sürede aktif bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız. Yeni görev dağılımımızın Çorlumuz ve Odamız için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ